Середа ,15.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » ЩИРІ ЗДРАВИЦІ ВСІМ, хто навчає і вчиться!

01:23
ЩИРІ ЗДРАВИЦІ ВСІМ, хто навчає і вчиться!


Окраса України місто Вінниця, вулиці і проспекти якої пролягли на мальовничих берегах Південного Бугу, уся прогресивна громадськість відзначає ювілей першої вищої школи краю – 100-річчя Вінницького державного педагогічного університету, що носить ім’я великого Сонцепоклонника Михайла Коцюбинського.

Протягом століття навчальний заклад пройшов шлях від звичайного учительського інституту до потужного центр освіти й культури в України, колектив якого продовжує кращі традиції своїх попередників, навчає і виховує юне покоління на ідеалах гуманізму, високої духовності, дієвої любові до Вітчизни.

Цей ювілей, без перебільшення, є святом для кожної подільської сімї, бо кожен з нас у відповідальну мить згадує свого улюбленого вчителя – того, хто долучив до книги, запалив іскру знань, став старшим другом і порадником. Якою б не була життєва дорога, яких би висот не досягла людина – своїми професійними та моральними перемогами вона зобов’язана своєму Вчителю.

У кожному найменшому куточку Вінниччини нині навчають премудростям життя своїх вихованців випускники нашої Альма-матер. Юні душі і серця повняться довірою до їхнього слова, порад і настанов, палають щирою любовю і вдячністю.

З нагоди славної дати, що засяяла на літописному календарі історії нашого педагогічного навчального закладу, щиро бажаю усім випускникам миру, щастя, добра, справжнього задоволення від роботи, здоров’я, добробуту, незгасної енергії, невичерпної творчості.

Доземний уклін за працю, терпіння, вірність обраному шляху та непохитну віру в ідеали добра, справедливості й моральної краси.

Звертаюся до колективу викладачів, співробітників та студентів. Нам пощастило бути свідками цієї пам’ятної дати, стати творцями новітньої історії  університету. Попереду чимало планів та завдань, які доведеться реалізовувати. В успішне їх здійснення я вірю. Адже в кожного з нас є освіта, інтелект і бажання працювати. Переконаний, що незважаючи на об’єктивні труднощі сьогодення, Ви продовжите непросту справу навчання і виховання молодого покоління, його морального розвитку і збагачення.

У день славного 100-річчя виявляю свою повагу до Вашого працелюбства, самовідданості, вклоняюся Вашому вмінню любити дітей, шляхетності помислів і дій. Дякую за ентузіазм і натхнення в роботі.

Студентам бажаю тільки гарних оцінок, професійного становлення і зростання, бути вірними обраному шляху, порядними, чесними, справедливими, справжніми учителями і добрими людьми. Хай удача і радість стануть супутниками, фортуна усміхається, робота дарує задоволення і відкриває нові життєві горизонти, нехай надійні друзі завжди будуть поруч, а в серцях Ваших завжди квітує щира любов до світу і людей, до рідної України.

З повагою –

ректор університету, професор

Олександр ШЕСТОПАЛЮК


Категорія: Різне | Переглядів: 545 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0