П`ятниця ,10.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Квітень » 27 » ЩОБ ГАМАНЕЦЬ РАДІВ І ШЛУНОК МЛІВ

21:16
ЩОБ ГАМАНЕЦЬ РАДІВ І ШЛУНОК МЛІВ


Повноцінне харчування – запорука здоров’я. А воно, як відомо, неабияк знадобиться в житті теперішнім студентам і майбутнім фахівцям. Кому, як не нам, знати, як частенько кортить після довгої пари перехопити чогось їстівного.

Тут і виникає складне питання: а куди податися? Знову бігти до найближчого магазину і купувати бозна-що невідомої якості та з невідомими наслідками для свого шлунку? Де ж у Вінниці можна дешево і смачно поїсти? Таке питання цікавить тих, хто лінується вдома щось приготувати або взагалі не має на це часу.

Найпопулярнішим місцем, де можна «заморити черв’ячка», є мережа фаст-фуду – «MacDonalds». Персонал працює швидко. Ви одразу отримуєте замовлення, щоправда в таких закладах завжди великий натовп. Гамір дещо заважає спокійно поїсти. До меню входять такі вже звичні назви: «Чизбургер», «Гамбургер», «Тейсті», «Картопля Fri»... Мінімальна вартість цих «делікатесів» становить від 8 грн.

Мережа піцерій «Челентано» збирає відвідувачів різних соціальних статків. Викликає захоплення оригінальний інтер’єр у стилі американського мінімалізму, великий вибір страв української та італійської кухні. Салати та напої Вам подадуть одразу, а гарячі страви принесуть за столик. Піца в середньому коштує близько 35 грн.

Поблизу центрального входу до університету розташоване кафе «Політ». Воно і близько знаходиться і, судячи з зовнішнього вигляду, має недорогі страви.

Якщо вийти на вул. 50-річчя Перемоги, 27, то натрапимо на «Картопляну Хату». За 6.50 грн. можна замовити борщу або супу. Обслужить привітний персонал, порадує око яскравий інтер’єр, а музика в мексиканському стилі ще й додасть настрою.

Підживитися можна і в «Піца-Парку», що знаходиться у ТЦ «Жовтень». Ресторан швидкого обслуговування пропонує корисну і смачну їжу. Інтер’єр закладу сприяє спокійному обіду, а не галасливій обстановці, як у «MacDonalds».

Якщо ж бажаєте поїсти ще дешевше, прямуйте до їдальні «Класік». Знаходиться на вул. 50-річчя Перемоги, 31 (біля магазину продуктів «Гроно»). Тут готують комплексні гарячі обіди з чималим вибором страв домашньої кухні. Цей заклад для невибагливих відвідувачів, оскільки простенький інтер’єр відображає період радянських часів. Та найголовніше – за 10 грн. можна отримати комплексний обід. Як на мене, для студентів це найоптимальніший варіант.

Їжте економно, але й щоб смакувало. Тоді і шлунок, і гаманець будуть Вам вдячні!

Аня ШУРАЄВА


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 1418 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0