Вівторок ,30.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Травень » 25 » СКІЛЬКИ МОВ ТИ ЗНАЄШ – СТІЛЬКИ РАЗІВ ТИ ЛЮДИНА

21:31
СКІЛЬКИ МОВ ТИ ЗНАЄШ – СТІЛЬКИ РАЗІВ ТИ ЛЮДИНА


Працівники книгозбірні Вінницького педуніверситету проводять заходи щодо пропаганди вивчення іноземних мов, організовують книжкові виставки та перегляди, самі навчаються та залучають студентську молодь до прочитання оригінальних текстів англійською мовою. Впроваджують у роботу бібліотеки інноваційні форми культурно-просвітницької роботи: display-кросинг, book-кросинг.

На прохання викладача медуніверситету Галини Петрук, яка навчає студентів української мови, у читальній залі бібліотеки педагогічного ВНЗ відбулася зустріч студентів факультету іноземних мов зі студентами-іноземцями медичного «вишу». Метою заходу було спілкування без меж та кордонів «Дружній діалог – Friendly dialogue».

Студенти з різних країн світу, які приїхали на навчання до Вінниці, вже п’ять місяців сумлінно та наполегливо вивчають українську. Доказом цьому стала українська пісня у виконанні іноземців. Молодь практикувала знання англійської та української мов. На географічній карті студенти-іноземці показували свої рідні країни та Україну. Віртуальну подорож країнами Африки й Азії здійснили студенти 4 курсу факультету іноземних мов.

Студентка інституту математики, фізики і технологічної освіти Олена Пасіхова виконала попурі на відомі українські пісні. Гості-іноземці продемонстрували таланти в музиці, танцях та співах. Бібліотекарі ж навчального абонементу підготували книжкову виставку «Вчи мови – виходь у світ», де було представлено іноземну літературу.

Катерина СКОМАРОВСЬКА


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 454 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0