П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Березень » 31 » Старі фотографії під стіл заховай

08:59
Старі фотографії під стіл заховай


Сьогодні не знайдеться жодного студента в нашому університеті (та й не тільки), хто б не зустрічався з проблемою невдалого фото. Спробую коротко, у хронологічному порядку, згадати усі фотоляпи.

(про «ВКонтакте» мова не йтиметься).

Фото «Гола правда».

Хто ж не має в альбомі таких знімків?! Хіба не було хоч раз у житті за них соромно? А батьки ще й хизуються ними перед гостями.

Фото «Ми вперше сіли на «горшок».

Просто чудово, а головне – є про що згадати. Адже саме в цей момент життя батьків стає легшим. Правду кажучи, зустрічала людей, які, будучи в нашому віці, продовжують робити фотографії з подібною композицією. Одразу помітно, батьки з дитинства надто сильно прищепили любов до унітазу.

Фото «Близнюки».

Це про тих, у кого є старші брати (сестри). Пам’ятаєте, однакові зачіски, кофтинки та штанці, або ще гірше, ви вбрані в одяг старших братів чи сестер (і чому тільки батьки економлять на молодших?).

«Загальне фото перед школою».

…і як завжди: то сонце засліпило, то щось зачухалось, а то сказати щось потрібно було саме в той момент. Загалом, про такі знімки кажуть: «Коли здалеку дивитись, то нічого і не видно» (теж мені заспокоїли!).

«Віньєтка».

Фотограф ніби навмисно вибрав найгірші знімки. Радієш, що не один такий «гарний» вийшов, та ще й пощастило, що прізвище правильно написали. Цю «дошку пошани» половина з нас точно далеко заховала (11 клас аналогічно).

Фото «Мої солодкі 16».

Ні, не день народження, там окрема історія. 16 років – паспорт! Знаєте, що жахливіше за знімок із паспорта? Його ксерокс! Це я про те, що гіршого знімка не знайдеш. Ви попросіть когось з друзів показати його документ. А свій комусь покажете?

Фото «Випуск».

Здавалося б, у цей день ми найвродливіші, і ніщо б не могло зіпсувати знімок. Та ні! І тут знайшовся кадр ганьби. Пам’ятаєте фото з другої частини святкування? Їх замовчують навіть батьки.

«Ура! Університет».

Фото 3х4 (4 шт. 5хв. 16 грн.). Як правило, зроблені в останній день. І уже незабаром (тиждень, два, три) – і на руках студентський! Перше запитання: «Хто той страшко на фото?» (особливо розумієш це на 4 курсі).

Фото «Весела компанія».

Тут вийшли досить непогано. Звичайно, у 18 років пора навчитися фотографуватися! А як щодо загального вигляду фото? Упевнена, обов’язково знайдеться «fool», який так чи інакше його зіпсує. Та не біда! Ви ж нічогенький на знімку, хоч і з ріжками.

Повірте, це ще далеко не весь перелік. Адже доки ви переглядаєте «СТ», у світі відбуваються тисячі фотоспалахів. Тож дочитуйте газету і швиденько «форкатись». Запам’ятайте, не вийшли на фото, все одно збережіть їх, щоб через 10 років було що згадати. Вперед! Доповнюйте свій фотоальбом новими «шедеврами».

P.S.:  Інформацію взято з власного досвіду.

Юлія АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Різне | Переглядів: 639 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0