Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 8 » СТУДЕНТИ У РОЛІ ТЕЛЕВІЗІЙНИХ РЕПОРТЕРІВ

22:57
СТУДЕНТИ У РОЛІ ТЕЛЕВІЗІЙНИХ РЕПОРТЕРІВ


В інституті філології й журналістики відбувся захист телевізійної практики студентів 4 курсу напряму підготовки «Журналістика». Цьогоріч спудеї обрали не лише місцеві, а й столичні телеканали.

Студенти Наталія Гавриш, Ельвіра Андрощук, Вікторія Віхтюк, Яна Дімітрієва, Вікторія Надкирнична, Марина Стасюк, Ірина Паламарчук, Світлана Литвак обрали Вінницьку обласну телерадіокомпанію «ВІНТЕРА» (телеканал ВДТ).  Карина Кучеренко, Інна Онищенко, Марина Дяченко, Юлія Мельник, Марина Музика і Олена Пидоченко практикувалися на телеканалі «ВІТА». Руслана Ткачук, Світлана Герук, Оксана Шеремета проходили практику на телеканалі «Еверест». Сергій Деянов й Анна Шураєва знімали сюжети для телеканалу «Доба». Катерина Зулінська та Вікторія Вербовецька побували у столиці на телеканалі «СТБ».

На заході були присутні: керівник практики, професор Сергій Гальчак, наставник групи, доцент, завідувач кафедри Віталій Гандзюк і доцент Володимир Каленич.

Під час практики студентам вдалося ознайомитися з колективами телеканалів, зі щоденною роботою колег, з’ясувати специфіку створення телевізійних продуктів, побувати на зйомках, спробувати себе в ролі справжніх кореспондентів, підготувати матеріали за редакційними завданнями та за власною ініціативою.

Студенти 4-Ж групи спостерігали й навчалися монтажу сюжетів, відвідували планерки, цікаві заходи. Переймали досвід у провідних журналістів і розвивали власні навички, які вже сформувалися в університеті. Доклали чимало зусиль, журналістської майстерності та винахідливості задля досягнення поставленої мети.

Під час захисту практики поділилися власними враженнями, набутим досвідом, отриманими знаннями та продемонстрували сумлінність у виконанні завдань. Майбутні медійники показали себе творчими особистостями, котрі змогли під час практики не лише навчатися, а й із задоволенням провести час.

За навчальну практику з відривом від навчання студенти 4-Ж групи отримали схвальні відгуки від керівника та позитивні оцінки.

Катерина ЗУЛІНСЬКА

Фото, відео Марина ДЯЧЕНКО


Категорія: Таїна фаху | Переглядів: 763 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0