Четвер ,18.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Листопад » 26 » «ТИХА НАДЛЮБОВ» ВІКТОРА КРУПКИ (відео)

23:30
«ТИХА НАДЛЮБОВ» ВІКТОРА КРУПКИ (відео)


Презентація збірки "Тиха надлюбов" доцента кафедри української літератури Віктора Крупки відбулася у Вінницькому педуніверситеті 23 листопада. Привітати з дебютною книгою завіталикерівники університету,викладачі, студенти, вінницькі митці, друзі й рідні поета. Декламували вірші, слухали українські пісні, спілкувалися про мистецтво.

Ректор Наталія Лазаренко говорила про Віктора Крупку як сумлінного науковця й надзвичайно талановиту особистість. Інна Завальнюк, декан факультету філології  й журналістики імені Михайла Стельмаха подякувала молодому автору, колезі за плідну співпрацю й самовіддачу в педагогічній діяльності. Ніна Поляруш, завідувач кафедри української літератури та Людмила Коваль, виконувач обов’язки завідувача кафедри української мови побажали поету не втрачати натхнення й подарувати шанувальникам лірики ще не одну збірку.

Модератор заходу Ігор Цигвінцев зумів кожній цікавій репліці надати, щонайменше, подвійного сенсу й так розважити присутніх. Разом із старшим братом Олександром Віктор Крупка виконав пісню "Чорнобривці" й згадавкумедні моменти з дитинства.

Голова міської спілки письменників Андрій Стебєлєв зауважив, що Віктор Крупка хоч і дещо запізно ввійшов у літературну поетичну творчість, проте яскраво й потужно. Вінницька поетеса Валентина Сторожук розповіла присутнім про новий випуск журналу «Вінницький край», у якому опубліковано твори Віктора Петровича.

Тетяна Грінченко, викладач факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв побажала винуватцеві свята, аби його творча тиха надлюбов виросла в шалене надкохання. Розважали  глядачів учасники КВК факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха «Хочу заміж» та артисти Вінницького педуніверситету Влад Хохлан і Руфіна Добровольська.

На завершення ведучий запитав Віктора Крупку про те, що є найголовнішим для поета. Він відповів трьома словами: «жити, творити, любити».

Ірина БОГАЧУК


Категорія: Література | Переглядів: 889 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0