Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 22 » «ТОП-10» АКТУАЛЬНИХ НОВОРІЧНИХ ПОДАРУНКІВ 2014 РОКУ

18:39
«ТОП-10» АКТУАЛЬНИХ НОВОРІЧНИХ ПОДАРУНКІВ 2014 РОКУ


Як швидко плине час… У повітрі вже витає запах мандаринок, надворі кружляють тендітні сніжинки, а значить Новий рік не за горами. Із кожним днем свято все більше наступає нам на п’яти. Передноворічна метушня – це період, коли потрапляєш у світ казки і дива.

Скільки ж усього потрібно встигнути зробити: підписати новорічні листівки, продумати святкове меню, знайти маскарадний костюм, але найголовніше – придбати подарунки для рідних та близьких людей. Із безлічі товарів потрібно обрати той, який вразить людину, але не дуже зачепить кишеню. Часом здається, що за попередні роки було подаровано все, що можна було вигадати. У голову ніяк не приходять свіжі та оригінальні ідеї. Погодьтеся, що дарувати банальні і нудні сувеніри – нецікаво. Як приємно, коли подарована річ приносить користь та радість своєму власнику. Потрібно надавати перевагу незвичайним, оригінальним подарункам, які здатні викликати захоплення, усмішку й зробити щасливими своїх володарів. Ось чому придбання подарунків – справа відповідальна. До вибору презенту варто підходити не просто з душею, а й із кмітливістю та фантазією.

Новий господар 2014 року – Синій Дерев’яний Кінь. Стрімкий та енергійний, але при цьому досить делікатний і дружелюбний, готовий усім допомагати і підтримувати. Кінь – любитель трудівників, тому поважає почуття свободи, подвійно цінує сімейний затишок і злагоджені стосунки.

Отож, до вашої уваги «Топ-10» актуальних подарунків прийдешнього року:

1. Оскільки кінь є дуже розумною і благородною твариною, новорічним подарунком може стати будь-яка книга, збірник творів, енциклопедія чи диск із художніми фільмами. Крім того, ідеальним інтелектуальним дарунком послужить красивий вірш, створений вами особисто.

2. Кінь – одна з найбільш граціозних і красивих тварин. Тому астрологи радять дарувати косметичні засоби: парфуми, креми, гелі для душу, шампуні, а також набори для пілінгу.

3. Актуальними все ж залишаються аксесуари. З огляду на те, що символом майбутнього року є Дерев’яний Кінь, варто дарувати біжутерію, виготовлену з натуральних матеріалів.

4. Якщо ж ви – прихильник практичних подарунків, зверніть увагу на піжами, халати, светри та шарфи. Пам’ятайте, що колір таких виробів повинен відповідати тону символу року: зелений, блакитний, синій, бірюзовий.

5. Цікавим подарунком є USB-ялинка. Працює просто, достатньо підключити кабель до виходу USB. Такий гаджет буде корисним для людей, які проводять більшість часу за комп’ютером.

6. Досить символічним і вельми доречним подарунком є прозора кулька з Дідом Морозом. Потрусивши її, зможете спостерігати за кружляючими сніжинками.

7. Неабиякої популярності набули подарунки handmade. Вони оригінальні та ексклюзивні, адже зроблені власноруч. До того ж, у кожен такий презент можна вкласти частинку своєї душі й любові. Це може бути вишита картина, іграшка на ялинку, листівка, ваза, виріб із бісеру, їстівний сувенір: шоколадний фонтан чи букет із цукерок.

8. Якщо все ж не знаєте, чим порадувати людину, подарунковий сертифікат стане в нагоді. Знайти його можна в багатьох мережевих магазинах.

9. Не можна оминути увагою ювелірні вироби. У цьому сезоні надзвичайною популярністю користуються золоті й срібні підковки, що символізують щастя та успіх.

10. Завершує десятку корисний подарунок для тих, хто любить поспати і часто запізнюється – будильник-вертоліт. Соням не вдасться відпочити ще 10-15 хвилин. Літальний диво-апарат, наполегливо будитиме своїм сигналом, примушуючи піднятися з ліжка. Будильник затихне лише тоді, коли його поставлять на своє місце. Дарунок справді стане пам’ятним, оскільки щоранку людина буде прокидатися і одразу ж згадуватиме вас.

Пам’ятайте: що б ви не придбали, найголовніше – подарунок, зроблений із любов’ю, від щирого серця, набагато цінніший і приємніший. Не забувайте, що кожна людина, яку збираєтеся привітати, мріє отримати в новорічну ніч нехай не диво, але позитивні емоції та гарний настрій.

Катерина ЗУЛІНСЬКА


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 616 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0