П`ятниця ,10.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Березень » 10 » У КОРИДОРАХ І АУДИТОРІЯХ ЕПІДЕМІЯ… ДОБРА

22:01
У КОРИДОРАХ І АУДИТОРІЯХ ЕПІДЕМІЯ… ДОБРА


17 лютого – День спонтанного прояву доброти. Це свято має невелику історію: його поява пов’язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об’єднати під гаслами доброти всіх людей планети – незалежно від громадянства, віросповідання та національної приналежності. На жаль, на теренах нашої країни існування цього свята майже непомітне, адже люди мало знають про нього. Та всім відомо: добро варто творити не лише в певні дні, а завжди – щомиті, щохвилини.

Цьогоріч студенти Вінницького педуніверситету приєдналися до міжнародної традиції і засвідчили найтепліші, найщиріші почуття мотивуючими висловами, які додають натхнення, впевненості на тривалий час. Будень розпочався з веселої естафети, результатом якої стало «Дерево гарних побажань». Традиційним залишилося «Дякую» на листочках для викладачів після проведеної пари. Креативно до акції долучилися студенти ІППМ: власноруч виготовили квіти та листівки-сердечка для наставників.

За студентської ініціативи було організовано акцію «Помий свою парту». За кожним інститутом і факультетом закріплювалося прибирання загальних лекційних аудиторій. Студенти були неприємно вражені тим, наскільки самі ж засмічують місце, де навчаються. Активісти вигадали цікавий спосіб волонтерства: купуючи передбачення на день, студенти фінансово допомагали хворому юнакові Юрієві (вдалося зібрати понад 3000 гривень). Хлопець мріє бути нашим студентом, однак, маючи серйозні проблеми зі здоров’ям, бореться за життя понад 8 років.

Заступник голови профкому Олена Граматович із вдячністю говорить про кожного учасника та дійство загалом: «Приємно, що є небайдужі студенти, готові нести добро, творити його для ближнього, допомагати тим, хто цього потребує, пропагувати повагу до чужої праці».

Гарні вчинки робити не обов’язково за графіком чи станом душі, ними варто дихати, посміхатися, зігріваючи інших. Не варто заглядати до календаря, обирати конкретний день, аби зробити добру справу, потрібно діяти всупереч погоді та перепонам.

Валентина БІЛОУС


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 434 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0