Четвер ,16.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Липень » 4 » У ПОЛОНІ ТАНЦЮ

20:27
У ПОЛОНІ ТАНЦЮ


Творча зустріч студентів інституту педагогіки, психології і мистецтв, викладачів кафедри психології з талановитою молодою танцівницею, магістранткою інституту Діаною Подолянчук відбулася в бібліотеці Вінницького педуніверситету.

Діана розповіла присутнім про те, як розпочала танцювати з 4-х років: спочатку в стилі хіп-хоп, а потім – східні танці. Брала участь у телепроекті «Танцюють всі», де увійшла до сотні найкращих танцюристів України. Розповіла, як була учасницею чемпіонату світу зі східних танців, де стала бронзовою призеркою. Із часом заснувала танцювальну студію «Шахіна», у якій навчаються діти з 4 років. Обійняла посаду викладача цього закладу.

Крім цього, Діана Подолянчук – голова об’єднання «Творче покоління», займається соціальним проектом «День доброти» для дітей, позбавлених батьківського піклування. До підтримки цього дійства долучається дитячий будинок «Добро», в якому перебувають 22 вихованці від 4 до 14 років. У межах проекту організовано різноманітні заходи. Діти мали змогу відвідати заклади Вінниці та довідатися про невідомі раніше для них професії. Цікаво було почути про героїчний фах пожежників. А в Апеляційному суді розіграли справжнє дійство: малята одягнули мантії та посиділи в суддівських кріслах.

Громадська діячка разом з однодумцями постійно організовує благодійні акції: збирають іграшки, одяг, солодощі та передають подарунки до дитячого будинку «Родинний дім», який розташований у смт. Вороновиці.

Діана зазначила, що навчання у Вінницькому педуніверситеті, зокрема фах психолога, допомагає їй у всіх сферах життя. Родзинкою зустрічі став запальний танок Дюймовочки з елементами та мотивами східного танцю. Його виконала тендітна учениця, маленька зірка студії «Шахіна» Ніка Добровольська.

Завідувач кафедри психології, проф. О. Паламарчук разом з іншими викладачами подякували своїй магістрантці за її активну позицію в суспільному житті та гідний зразок для наслідування. Студентка ІППМ Ярослава Пилипенко висловила вдячність Діані за її діяльність. Директор бібліотеки В. Білоус побажала дівчині натхнення й плідної праці, оскільки вона – приклад для маленьких діточок.

На заході було проілюстровано й фотопрезентацію діяльності талановитої вінничанки та виставку-перегляд літератури «У полоні танцю», яку підготували працівники університетської книгозбірні. В підсумку творчої зустрічі присутні зрозуміли, що справжній талант та милосердя допомагають людині робити правильні кроки. Такі студенти є гордістю Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Олена П’ЯТАК


Категорія: Культура | Переглядів: 444 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0