П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 11 » «УКРАЇНСЬКОМУ РОДУ – НЕМА ПЕРЕВОДУ» –

21:15
«УКРАЇНСЬКОМУ РОДУ – НЕМА ПЕРЕВОДУ» –


під такою назвою відбулася звітна науково-практична конференція, підготовлена студентами-філологами під керівництвом асистента кафедри української літератури Ольги Риверчук.

Зі вступним словом до присутніх звернулися декан-директор інституту філології й журналістики, проф. Інна Завальнюк, завідувач кафедри, доц. Ніна Поляруш, які відзначили, що цьогоріч захід вийшов на новий всеуніверситетський рівень, вручили почесні грамоти найактивнішим і найстараннішим практикантам.

Про географію практики йшлося у виступі Жанни Борух, про кращих реципієнтів – Юлії Чушенко, про оригінальні твори – Олесі Бугай. Запальною піснею «Вечір» розважила глядачів Вероніка Ганай. Особливості дитячого фольклору розкрила Олександра Бригида, а специфіку старовинних обрядів висвітлила Альона Крилевська.

Із захопленням усі спостерігали за інсценізацією обряду «Водіння кози». Не менш цікавою видалася розповідь Галини Чужак про обряд весілля, який кмітливі студенти інсценізували, порівнявши із сучасними весільними традиціями.

Присутні слухали про труднощі під час практики (Анастасія Мойсенко) та комічні ситуації (Анастасія Меланишена). Підсумки підбив Єлисей Комарницький. Родзинками виступів стали презентації, підготовлені Вікторією Скриганюк, що полегшило сприйняття та привернуло увагу до мовленного. Варто відзначити роботу ведучих Аліни Цюпи та Владислава Олійника, і автора сценарію, дизайнера Альони Кабалюк, котрі не лише тримали руку на пульсі свята, а й створили гармонію виконання завдань кожним учасником.

Юлія МЕЛЬНИК


Категорія: Витоки | Переглядів: 597 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0