Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 21 » ВИГЛЯДАЙ СЯЮЧЕ Й ЧАРІВНО!

18:25
ВИГЛЯДАЙ СЯЮЧЕ Й ЧАРІВНО!


Для багатьох модниць підготовка до святкування Нового року немислима без покупки нового вбрання. Вони вірять в те, що це забезпечить успіх і благополуччя на 365 днів. При виборі новорічних суконь 2014 року варто зважати на сучасні модні тенденції.

Символ року Кінь пов’язаний зі стихією дерева і синьо-зеленою колірною гамою. Зелені, сині, смарагдові, блакитні, бузкові, фіолетові і бірюзові кольори – найкращий варіант для святкової ночі.

У тренді відтінки морських хвиль, свіжої весняної зелені, темно-зеленого скла. Елегантні довгі сукні зайняли провідні місця в осінньо-зимових колекціях відомих дизайнерів. Шовк, оксамит, атлас і шифон найвигідніше підкреслять глибину і насиченість цих відтінків.

У шифонових хмарах

Святково виглядають коктейльні сукні з прозорого шифону чорного або темно-сірого кольору. Декор із блискітками, густа вишивка або незвичні геометричні вставки надають кожній моделі ексклюзивного вигляду. Темний шифон – чарівна тканина, яка дозволяє перевтілитися і зробити фігуру ідеальною.

У сліпучому блиску

Блискуча тканина або сяючий декор ще одне перевірене рішення для суконь на Новий 2014 рік. Дрес-код свята передбачає сліпуче сяяння, тому не варто боятися, що будете схожі на новорічну ялинку.

В оксамиті й мереживах

Одним із варіантів вбрання можуть стати оксамитові і мереживні сукні. Доречно обирати темні відтінки фіолетового або ж універсальний чорний колір. Такий образ додасть загадковості та певної інтриги.

У довгому і розкішному

Зазвичай більшість жінок і дівчат обирають зручні сукні переважно середньої довжини. До радикального міні вдаватися не варто, адже цьогоріч зима має бути холодною. Для максі можна зробити виняток. Довгі вечірні сукні простого крою краще одягти в тому випадку, якщо плануєте почути бій курантів у шикарному ресторані або не менш респектабельному місці.

Гарним доповненням до яскраво-синьої сукні стануть класичні туфлі, чобітки або ботильйони чорного кольору. Вибирайте аксесуари максимально стриманих форм і забарвлень, які підкреслять вишуканість та елегантність образу. Актуальним залишається коштовне каміння: олександрит, аквамарин, лазурит, бірюза, цитрин, сапфір, кіаніт, синій агат, авантюрин та інші.

Пам’ятайте, що головне – зустріти рік Коня в гарному настрої, атмосфері веселощів і радості, колі друзів чи близьких людей. Можна не сумніватися, що 2014 рік відкриє прекрасні перспективи й принесе успіх!

Аліна БОНДАРЕНКО

за матеріалами Інтернет-видань


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 521 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0