Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Жовтень » 3 » VIVAT ACADEMIA! VIVANT PROFESSORES!

21:13
VIVAT ACADEMIA! VIVANT PROFESSORES!


Цьогоріч викладачі та студенти нашого університету вкотре зібрались разом для святкування Дня працівників освіти України. Незважаючи на похмуру, майже зимову погоду за вікном, у холі Мистецького центру представники профкому зігрівали охочих гарячим чаєм та кавою, пригощали солодощами; в концертній залі справжнім весняним теплом наповнювали серця й душі глядачів учасники художньої самодіяльності.

Виконувач обов’язків ректора університету, доц. О. Криворучко привітав колег із професійним святом, а також вручив відзнаки, грамоти та подяки кращим працівникам навчального закладу.

Концертну програму виконанням студентського гімну «Gaudeamus» відкрила Народна хорова капела ВДПУ (кер. О. Лавренчук). Здавалося, що кожен бодай подумки та підспівував хористам, адже назва, що в перекладі з латині означає «будемо радіти», відповідала настрою глядачів.

Далі своїми авторськими віршами вітала Тетяна Грінченко – викладач Інституту педагогіки, психології і мистецтв. Народний фольклорний гурт «Щедрик» (кер. М.Вацьо) радував оригінальним виконанням добре відомої всім пісні «Два кольори». 

Колективи «Веснянка», «Роза вітрів», а також юні артисти, які здобувають вищу освіту за спеціальністю «Психологія» (ІППМ), дарували усім, хто навчає і вчиться, приємні хвилини насолоди українськими народними та сучасними танцями.

Пісні у виконанні Діани Рудакової, Сергія Деруна, Вікторії Керницької, Дмитра Матяша, Аліни Барановської, Олени Пасіхової, Ольги Кравчук, Наталії Попович, Ярослава Бистрицького звучали святково і радісно, що дуже тішило присутніх у залі. 

Музичні вітання освітянам подарували учасники Народного оркестру народних інструментів (худ. кер. І. Єфіменко), а також дует скрипалів у складі Григорія Кудріна та Катерини Дроздової. Шквал оплесків супроводжував неймовірний виступ тріо акробатів з Інституту фізичного виховання та спорту. Театр пластики і трюкового бою «У-вей» додав позитиву своїм оригінальним номером під назвою «Танок лева».

Редакція газети «Студентська територія» щиро бажає працівникам освіти міцного здоров’я, натхнення та невичерпних творчих сил.

Дарина МУДРАК

Світлини Світлани КОСТЮК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 640 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0