П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Квітень » 26 » «VLASNO» ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ

17:48
«VLASNO» ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ


Керівник інформаційного сайту «Медіа центр «VLASNO» Ольга Маліновська завітала до студентів-журналістів та рекламістів Вінницького педуніверситету з пропозицією долучитися до створення онлайн-медіа. Вона повідомила про особливості роботи веб-порталу, наголосила на оперативності й неупередженості подачі матеріалів та запропонувала майбутнім журналістам співпрацювати із редакційним колективом.

Гостя зазначила, що сьогодні в ньюзрумі «VLASNO» працюють близько 30 осіб. Це одна з найбільших редакцій онлайнових медій в Україні. Основним завданням інформаційного ресурсу відзначила розвиток громадянського суспільства. Крім того, сайт активно читають представники влади, оскільки там публікують відомості про їхні суттєві недопрацювання.

«Ми маємо невелику телестудію, за допомогою якої готуємо сюжети на актуальні теми. Особливістю є те, що створюємо 90% власного новинного контенту. Лозунгом порталу є «Правди сила». Так і назвали газету, яка виходить щотижня. Наш ЗМІ не підпорядковується жодній політичній партії й не підтримує чиновників. Працюємо винятково для народу», – розповіла пані Ольга.

«VLASNO» пропонує проходити студентам практику, працювати громадськими журналістами, висвітлювати різноманітну тематику. До того ж можна спробувати свої сили на постійному місці роботи, зокрема, оголошено вакансії ведучої розважальної програми, кореспондента та рекламного агента. «Ми шукаємо майбутніх зірок журналістики», – підсумувала Ольга Маліновська. Незабаром відбудеться тренінг для майбутніх медійників на базі «Медіа центру «VLASNO». Деталі на сайті www.vlasno.info.

Олександр ЯКОВЧУК

 


Категорія: Майстер-клас | Переглядів: 476 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0