Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Липень » 16 » ВОНИ ЗАХИЩАЮТЬ СИЛОЮ, А МИ – СЛОВОМ

21:49
ВОНИ ЗАХИЩАЮТЬ СИЛОЮ, А МИ – СЛОВОМ


«Кольку, ти що в армії не служив? Хах, навіть я там вже побувала, а ти до цих пір не хочеш!», відтепер тільки так відповідатиму кожному хлопчаку, який «косить» від такого прекрасного місця, як армія. Ви спитаєте, що ж тут прекрасного? Я відповім: 12 червня майже усією групою журналістів-першокурсників ми вирушили на один день до армії. Нас переповнювали різні почуття: і страх, і зацікавленість, прокинулася сила духу і дівоча грайливість разом із військовою відвагою.

Ніхто не знав, що нас чекає, і з усмішкою та модельною ходою попрямували назустріч пригодам, спробувавши майже все в солдатській справі. Це було незабутньо. Командири навчали правильно збирати і розбирати АК-74, одягати протирадіаційні костюми та протигази, бігати в бронежилетах та навіть укладати парашут.

Смачним сюрпризом був солдатський обід, який ми з дівчатами виїли до чистих тарілок. Після незвичних навантажень ми вже не ходили як «місочки» на подіумі, а впевнено крокували під команду: «Раз, раз, раз, два, три…». На завершення наші душки-командири (вони були надзвичайно приємними і лагідними, що не властиво в поводженні із солдатами) нагородили всю групу дипломами за участь в акції та подарували книги «Журналісти стріляють не кулями». Це було приємно.

Ідучи додому, дівчата ділилися враженнями про проведений день, а також про деяких військових, що так сильно запали в душу. Ніхто й не згадував про те, що вже ніг не відчуває, і єдине бажання впасти на ліжко і поринути в міцний сон.

Цей досвід залишиться з нами на все життя!

Світлана ГЕРУК


Категорія: Майстер-клас | Переглядів: 665 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0