Понеділок ,6.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 3 » ВСЕ В ПОЄДНАННІ: КРАСА, РОЗУМ І ТАЛАНТ

20:35
ВСЕ В ПОЄДНАННІ: КРАСА, РОЗУМ І ТАЛАНТ


Щойно зима вступила в силу й землю прикрив перший сніг, інститут філології й журналістики обрав свою красуню. 2 грудня в Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбулося свято краси, розуму й талантів, учасницями якого стали студентки перших і других курсів ІФЖ.

Танцювальний колектив «Butterfly» подарував кожному глядачеві позитивні емоції й цим натякнув, що конкурс буде дійсно феєричним. Але для цього конкурсантки повинні були пройти нелегкий шлях у вигляді різних завдань і дефіле. Першим був вихід в традиційному вбранні, щоб продемонструвати істинну українську красу. Потім глядачі мали змогу познайомитися з кожною дівчиною ближче, адже настав час конкурсу «Привіт, це я!». Тут дівчата виявили креативність та індивідуальність: хтось читав автобіографічні вірші, хтось танцював, а про когось співали.

Наступним випробовуванням стало дефіле в офіційно-діловому стилі. Студентки довели, що можуть бути неперевершеними не лише в сукнях і спідничках, а й ділових костюмах. Інтелектуальний конкурс показав, що наші дівчата славляться не тільки красою та грацією, а ще й розумом. Усі отримали по п’ять запитань різної тематики та лише одну хвилину часу. Крім того, учасниці тішили глядачів піснями, авторськими віршами, грою на музичних інструментах і запальними танцями.

Останнім конкурсом і, мабуть, найяскравішим став вихід у вечірніх сукнях. Тут сяяли не лише аксесуари, вбрання, а й усмішки чарівних конкурсанток.

Цього дня студентів неодноразово вражав колектив маленьких танцюристів «Strong of dance». Розважали глядачів також Олександр Конкол, Артем Князєв та Павло Верцинський.

Настав час підбивати підсумки. Члени журі: Сергій Деянов, Світлана Костюк, Марина Дереневська, Руслана Поліщук та Борис Максимчук упродовж вечора оцінювали конкурсанток і, підрахувавши чесно виставлені бали, оголосили про перемогу Юлії Гульчак – тендітної кароокої дівчини з добрим серцем та заповітною мрією стати педагогом. Дівчині також присудили звання «Міс грація».

Юлія говорить: «Я дуже щаслива, що брала участь в такому чудовому конкурсі. Кожна репетиція приносила мені радість і натхнення. Дуже рада, що завдяки цьому змаганню познайомилася з учасницями. Вони надзвичайно добрі, гарні та артистичні. Кожна з них гідна перемоги. Ми разом доклали багато зусиль і сподіваюся, що глядачам сподобалися всі виступи. Хочу висловити вдячність голові Ради студентського самоврядування ІФЖ Мирославі Нестерук, а також подякувати моїй групі, куратору, яка мене підтримувала у важкі хвилини, моїм друзям та сім’ї. Без цих людей нічого не було б, їхня підтримка безцінна. Із нового року буду серйозно готуватись до «Міс ВДПУ», до масштабного конкурсу, яким ще раз доведу моїм рідним та собі, що це серйозний крок у житті».

Віце-міс стала Жанна Борох.

Марія Зінчук – «Міс глядацьких симпатій» та «Міс загадковість».

Своєю «Ніжністю» вразила Анастасія Козороз.

Анастасія Гриньова – міс «Чарівність».

«Артистичності» не позичати Вероніці Ганай.

Своєю «Вишуканістю» вразила Світлана Хакбердієва.

«Міс елегантність» стала Марина Химич.

Дівчатам вручили символічні подарунки від партнерів: мережі комфортного кіно «Бродвей», спортивного клубу «Максимус», косметичної компанії «Ейвон» та Ради студентського самоврядування інституту.

Валентина БІЛОУС

Світлини Світлани КОСТЮК


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 784 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0