Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2018 » Січень » 12 » ВСУПЕРЕЧ ЗАБОРОНАМ, ПОРУЧ ІЗ КОХАННЯМ

17:16
ВСУПЕРЕЧ ЗАБОРОНАМ, ПОРУЧ ІЗ КОХАННЯМ


Що буде, якщо не зможеш торкнутися жодного предмета із зовнішнього світу? Не зробиш ковтка свіжого повітря. Жоден промінь сонця не зігріє твого обличчя, а сусідський хлопчисько ніколи не поцілує тебе. Неймовірна історія кохання Медді (роль якої зіграла Аманда Стенберг), та Оллі (Нік Робінсон) зображена у фільмі «Увесь цей світ».

Головні герої – розумна й допитлива 18-річна дівчина з багатою уявою, яка не може вийти за межі герметично зачинених кімнат свого будинку, та її сусід, котрий не дозволить хворобі дівчини стати на заваді їхнім стосункам.

Медді хоче відчути всі принади зовнішнього світу та чарівність першого кохання. Пов’язані лише листуванням, герої все одно зближаються і готові ризикнути всім, аби бути разом… Навіть, якщо це означатиме втратити все.

Прем’єра кінострічки, режисером якої є Стелла Мегі, відбулася 15 червня 2017 року в Бразилії. Фільм отримав від глядачів позитивні відгуки. Зокрема, сподобався музичний супровід, що повністю відповідав картині. Знайшлися і противники, котрі зізналися, що після початку перегляду стало нудно через затягнутий сюжет, оскільки стрічка не вирізнялася оригінальністю від інших мелодрам.

У будь-якому разі фільм знайшов свою аудиторію та захопив увагу глядачів. Попри зображену трагічну історію «Увесь цей світ» залишає після перегляду оптимістичні та романтичні почуття для поціновувачів подібного жанру. Радимо доповнити огляд драми коханою людиною та міцною кавою. Приємного перегляду!

Тетяна ГАМАГА

 


Категорія: Стоп-кадр | Переглядів: 639 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0