П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Квітень » 27 » ЖУРНАЛІСТИ Й РЕКЛАМІСТИ ПЕРЕМОГЛИ НА «BOOK FASHION»

23:11
ЖУРНАЛІСТИ Й РЕКЛАМІСТИ ПЕРЕМОГЛИ НА «BOOK FASHION»


ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс буктрейлерів і промороликів «Book fashion» відбувся в Київському університет імені Бориса Грінченка 23 квітня. Школярі та студенти з різних міст попередньо надсилали свої роботи на електронну адресу кафедри реклами та звязків з громадськістю. Відтак було подано 220 заявок.

Творчі доробки журі оцінювало за сімома номінаціями: ігровий, презентаційний, анімаційний буктрейлер, мультфільм про книгу, трейлер до дитячої, наукової чи науково-популярної книги, проморолик сучасного видавництва та лідер переглядів (за даними YouTube).

Переможців нагороджували Марина Женченко, доцент кафедри видавничої справи КНУ ім. Тараса Шевченка, Галина Горбенко, завідувач кафедри реклами та зв’язків з громадськістю КУ ім. Бориса Грінченка, Лариса Масімова, доцент цієї ж кафедри, Юрій Крикунов та Ірина Кузнєцова, представники Міжнародного фестивалю «Канські леви».

Учасників та гостей «Book fashion» розважали маленькі танцюристи Ірина Ковалець і Кирило Романенко, а також група підтримки університету. Асоціативні можливості на заході можна було перевірити під час демонстрації різноманітних картинок. Виявилось, що в образах міньйонів із мультфільму можна побачити легендарних «Три товариші» Еріха Марії Ремарка.

Команди студентів-другокурсників напрямів підготовки «Журналістика» й «Реклама і зв’язки з громадськістю» Вінницького педуніверситету посіли ІІІ місце. В номінації «Ігровий буктрейлер» вони дебютували із відеороботами на книги Ренсома Ріггза «Дім дивних дітей», Агати Крісті «П’ять поросят» та Ліни Костенко «Записки українського самашедшого».

Символічною датою фестивалю стало 23 квітня. Саме цього дня у світі відзначають День книги та авторського права. Недарма поціновувачі друкованого джерела мудрості присвятили свій вихідний тематичному перегляду міні-фільмів творчих ровесників.

Ірина БОГАЧУК


Категорія: Таїна фаху | Переглядів: 830 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0