Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 8 » ЗУСТРІНЬТЕ «СТУДЕНТСЬКУ ТЕРИТОРІЮ» У ПОШТОВІЙ СКРИНЬЦІ

21:57
ЗУСТРІНЬТЕ «СТУДЕНТСЬКУ ТЕРИТОРІЮ» У ПОШТОВІЙ СКРИНЬЦІ


Його Величність Час щосекунди змінює наше життя, відкриває нові горизонти, дарує щасливі моменти, змінює сірі будні на барвисті, або ж навпаки. У цій круговерті не зогледілися, як Новоріччя знову постукало в кожну домівку. На Новий рік завжди покладаємо надію, віримо у здійснення мрій, прагнемо святкового настрою і загадуємо бажання.

Молодіжна газета «Студентська територія» теж цього разу попросила в Діда Мороза незвичайний подарунок: покласти під ялинку кожному читачеві свіжий номер цього періодичного видання. Однак, як зауважив казковий гість, для цієї відповідальної справи йому потрібні помічники. Подумалося, а хто ж міг би стати тими помічниками, як не самі студенти нашого університету.

Запитаєте, яка Ваша роль у цьому дійстві? Скажу, що дуже відповідальна, бо тільки з Вашою безпосередньою участю газета зможе повноцінно функціонувати. Оскільки, як вже зазначалося вище, Час усе змінює в житті кожного, надиктував Він і нам свою раціональну пропозицію, яка дозволила б підняти часопис на більш якісний рівень.

Отож, відкриваємо таємницю: із січня 2014 року «Студентська територія» виходить за межі навчального закладу і буде розповсюджуватися тільки на умовах передплати. Ваше завдання – з 1 до 25 грудня 2013 року завітати до будь-якого поштового відділення Вінницької області й здійснити переказ коштів на передплатний індекс 86158, вказавши власну домашню адресу. Вартість газети, яка буде виходити двічі на місяць (24 номери) форматом А3, обсягом 8 сторінок протягом усіх 12 місяців (навіть влітку під час канікул) складає лишень 48 гривень.

У студентської братії завше не вистачає коштів, знаємо про це звичайно, але просимо замислитися, що на таку незначну суму Ви зможете цінного придбати? Поміркували? Отож бо, не так вже й багато: майже 10 буханок хліба, або стільки ж пляшок мінеральної води; 24 рулони туалетного паперу, або стільки ж пиріжків з яблуками; майже 5 пачок цигарок, або ж 12 шматочків туалетного мила і т.д.

Але все це задля задоволення потреб Ваших шлунків, стимуляції шкідливих звичок і підтримки особистої гігієни. Як же бути з духовною їжею? Без неї не можливо також повноцінно жити. Оскільки студентство – майбутні представники інтелігенції, інтелектуальна еліта, тож зважте, чи варто заощаджувати на інформаційному продукті?

Зі свого боку редакція «СТ», до складу якої входять Ваші ровесники, намагатиметься й надалі надавати всебічну, об'єктивну інформацію про життя студентів, викладачів та випускників alma mater, їхні досягнення, здобутки, потаємний світ захоплень, неймовірні історії кохання, розв’язувати молодіжні проблеми, аналізувати факти, події, надавати офіційні й достовірні коментарі. Обіцяємо, що не будете розчаровані. Адже маємо солідний  семилітній досвід роботи, визнання на загальнодержавному рівні, зокрема, двічі посідали перше місце і двічі – друге місце на конкурсах студентської преси, в яких брали участь близько сотні учасників з усієї України.

Хочеться вірити, що Ви підтримаєте наші починання і залишитеся вірними супутниками й однодумцями надалі. Допоможіть Дідові Морозу здійснити нашу мрію – подарувати «Студентську територію» в кожну оселю на увесь 2014 рік.

Нехай Новолітування прийде до Вас із повними пригорщами добра, мішками щастя, оберемками кохання, принесе море гарного настрою, океан позитивних емоцій та жодної краплі смутку й розчарування. Його Величність Час відкриє двері у світ нових можливостей, познайомить з новими друзями, дозволить насолоджуватися усіма перевагами молодості, засіє Вашу долю добірними зернами знань та мудрості.

Сніжної зими, веселої пісні, свіжої газети Вам, дорогі читачі!

З правдивою повагою –

шеф-редактор газети «Студентська територія»

Віталій ГАНДЗЮК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 653 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0