Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2009 » Жовтень » 22
Олександр Дмитрук: «Журналіст – це універсал»

     Остання пара напруженого дня… Тоді як студенти-філологи старанно записували лекції та відповідали на семінарських заняттях, другокурсники спеціальності «Журналістика» мали нагоду насолодитися майстер-класом із власним кореспондентом Національного радіо України Олександром Дмитруком. Це людина, яка віддала 13 років життя газетній справі і майже 14 років провела у радіоефірах та пошуку інформації для них.

     Це була не звичайна лекція про те, що потрібно робити, аби стати журналістом, а захоплива діалогічна розмова, під час якої гість відверто розповідав про журналістику «як вона є». Почутого не прочитаєш в жодному фаховому підручнику чи ж ...
Читати далі...
.

 

В Кам’янці-Подільському оживає історія

     П’ятий рік поспіль Кам’янець-Подільський урочисто святкує Міжнародний військово- історичний фестиваль «TERRA HEROICA», відтворюючи атмосферу минулого.

     Кам’янець-Подільський – місто, яке займає третє місце в Україні за кількістю архітектурних пам’яток. Саме тому його називають «перлиною на камені».
На початку жовтня «кам’яне місто» оживає. Вузенькими старовинними вуличками прогулюються козаки, гусари, мушкетери, жовніри і віта ...
Читати далі...
.

 

Валерій ФРАНЧУК: «ХОЧ МАЮ ПОЛЬСЬКЕ ПОХОДЖЕННЯ, АЛЕ СУМУЮ ЗА УКРАЇНОЮ»

     Наш університет завжди радо зустрічає у своїх стінах випускників, які підтримують зв’язки з альма-матер і, при нагоді, приїздять у гості. Нещодавно до колег-істориків завітав колишній студент Валерій ФРАНЧУК. Із об’єктивних причин у 2001 році він перервав навчання в нашому закладі та вступив до Ягелонського університету (Краків, Польща). Враженнями про особливості здобуття освіти у «вишах» сусідньої держави Валерій поділився з кореспондентом «Студентської території».

     – Я маю польське коріння п ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0