П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2010 » Грудень » 8 »

02:04


У навчальному корпусі №2 відкрито нову залу засідань для двох спеціалізованих вчених рад на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук, кабінети вчених секретарів та обслуговуючого персоналу. Під час урочистої презентації ректор університету, проф. Олександр Шестопалюк побажав, аби створені комфортні умови сприяли якісній підготовці наукових кадрів, у приміщенні панував діловий настрій та доброзичлива атмосфера.

Віктор ОЛЕКСАНДРІВ

ххх

В актовій залі нашого університету відбувся концерт, приурочений Дню української писемності та мови, організаторами якого виступили викладачі Інституту педагогіки та психології. Ведучі розповіли про преподобного Нестора Літописця, якого вважають прабатьком української історії, повідали цікаві факти з минувшини нашої мови, зокрема, про найдавніші писемні пам’ятки, створення Кирилом і Мефодієм першого алфавіту Київської Русі.

Студенти ІПП декламували твори та співали пісні рідною мовою. Народні ансамблі потішили гарною музикою і дзвінким українським співом. На десерт виступила театральна студія «Оріон», яка додала глядачам декілька років життя своєю жвавою гумористичною сценкою.

Юлія ШЕМЕТ

ххх

В актовій залі університету відбулося свято «Нумо, першокурсники ІІЕП!». Студенти презентували свої академічні групи жартівливими піснями, веселими танцями, авторськими віршами та захопливими відеопроектами. Завдяки співу Ніни Колеснікової та бальному танцю Юрія Огньова група 1-В отримала титул «Найталановитішої».

Ольга УРСУЛЕНКО

ххх

Завершився чемпіонат міста з футболу серед чоловіків сезону 2010, організаторами якого виступили міська федерація футболу та комітет з фізичної культури та спорту. У змаганнях взяли участь 14 команд, серед яких збірна нашого університету, сформована на базі ІФВіС (тренер – О.Перепелиця). Переможцем змагань стала команда «Держслужбовець», яку назвали чемпіоном міста Вінниці і нагородили перехідним кубком. Наші спортсмени посіли почесне ІІ місце, поступившись переможцям у три очки.

Юлія АНДРІЯЩЕНКО

              ххх

В гуртожитку 4-А відбувся щорічний «Конкурс борщу», організатором якого виступив природничо-географічний факультет. У дійстві, що передбачало передусім приготування національної української страви протягом години, взяли участь студенти Інституту фізичного виховання і спорту та «геофаку».

За результатами кулінарного змагання перше місце здобув студент природничо-географічного факультету А. Смагло. За перемогу йому було подаровано курку-гриль, а за другу сходинку студентам ІФВіС дістались копчені крильця.

Наталя БАКСАЛЯР,
Ірина САВЧУК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 743 | Додав: Admin | Теги: новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

0  
1 читач   (08.12.2010 21:52) [Материал]
Вітаю редакцію газети із першим місцем на конкурсі у Запоріжжі. Ви вкотре підтвердили, що є кращим студентським виданням України. Дякую за працю і зичу нових творчих здобутків.
Так тримати!

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0