Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Квітень » 24 »

01:22


Кафедра біології природничо-географічного факультету провела брейн-ринг на екологічну тематику за участю студентів 1-4 курсів. Перемогу отримали найдосвідченіші гравці – четвертокурсники, на другу сходинку потрапили першокурсники, третє місце посіли студенти третього курсу і останню стрічку в турнірній таблиці зайняв другий курс. Факультет планує провести подібну інтелектуальну гру на кожній кафедрі, визначити кращих та влаштувати вирішальне змагання між ними.

Юлія ФРІБЕР

***

Традиційні березневі Шевченківські дні в інституту педагогіки, психології та мистецтв відзначали тематичним концертом. На честь Великого Кобзаря звучали мелодії у виконанні ансамблю народних інструментів, студенти декламували вірші поета, співали пісень та веселилися в народному танці. Оригінальним був виступ студентки Аліни Гребеникової, яка під акомпанемент стародавнього інструменту – кобзи – виконала пісню на вірші безсмертного поета. Окремою частиною програми стала презентація малюнків Тараса Шевченка.

Інеса БЛАЖІЄВСЬКА

***

У березні в ОУНБ ім. Тімірязєва відбулося засідання науково-краєзнавчого клубу «Дослідник краю», присвячене сімдесятій річниці примусового вивезення українського населення на роботу до гітлерівської  Німеччини.

У заході взяли участь студенти-журналісти нашого університету. З доповіддю виступив доктор історичних наук С.Д. Гальчак, який розповів про важкі наслідки експлуатації населення на чужині, а також презентував власні монографії на цю тему.

Аліна ЧЕРВІНЧУК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 537 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0