Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Червень » 13 » ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА ПРЕКРАСНОГО ПРИНЦА...

09:12
ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА ПРЕКРАСНОГО ПРИНЦА...


Дуже люблю згадувати дитинство, казки, які читала бабуся з мамою. Усі вони завжди закінчувалися щасливо і обов’язково весіллям головних героїв. Ці хепі-енди часто зображували весілля нерівних за статусом персонажів, як-от: Іван Дурник одружився з прекрасною королівною, або ж проста сільська працьовита дівчина вийшла заміж за прекрасного принца… от хіба це не чудово?

У казках все просто, зрозуміло, невимушено і, що головне, захопливо цікаво. Вони не ламають психіку, бо ж і розраховані для дитячого сприйняття. На основі казок виникають мультики, «мильні опери», як їх зараз називають, і таке інше. Та дуже часто сюжети з відомих нам казок нагадують або й тісно переплітаються безпосередньо із життям кожного з нас.

 Ми живемо в такій країні, де немає ні принців, ні принцес, та що приховувати, немає й героїв, але, зрештою, в силу цих обставин ми все ж не припиняємо мріяти про славне майбутнє й одруження з якимось «казковим персонажем», чи, як це зараз популярно, зі своїм кумиром. Люди звикають до того, що ще з дитинства в їхній голові закладаються стереотипи, які з часом дуже важко викинути або змінити. Саме ці фактори  істотно ускладнюють нам життя, адже ми ніби пропускаємо мимо вух і очей очевидні речі. Чуємо і бачимо лише те, що нам хочеться, а не реальні речі.

Часто, шукаючи собі прекрасного принца, дівчата відштовхують від себе справді гідних парубків, які в прямому сенсі готові «гори заради них звернути»… Чому ж так стається? Та тому, мої любі, що ми вже виховуємося на тих стереотипах, які вчать нас, що той менший брат обов’язково має бути дурником, а на кожну бідну дівчину повинен знайтися прекрасний принц, який забере її у своє королівство. Казки не старіють, та діти «виростають з казок», і те, колись закладене, має змінюватися. Тепер же дівчата не шукають принців на конях, вони шукають «грошовиту жабу», яка приїде на білому RangeRover і забере їх у свій шикарний будинок, але ж вони забувають, що тепер такі часи, коли на кожного принца вже є своя принцеса. До того ж, зараз такі принци, що легше вже за коня заміж вийти. А як же кохання? Легендарне, оспіване поетами? Мені здається, що про нього зараз згадують лише рівні за станами люди, бо ті ж, хто марить грішми, навряд чи знають, що це і як ним користуватися.

Тож, любі дівчата, не знаючи броду, не лізьте у воду, бо кохання існує, і ніякі гроші не зможуть вам його замінити. Вони ж не пригорнуть до себе в холодну погоду, не прошепочуть лагідне слово і не поцілують на ніч. Не шукайте «грошовиту жабу», а шукайте «свою людину», ту, з якою тепло і комфортно, ту, яка змушує ваш пульс пришвидшуватися. Якщо ви знайдете або вже маєте таку людину, тримайте міцно, бо ж не гроші запалюють вогонь наших сердець, а дорогі і рідні нам люди!

Руслана ТКАЧУК


Категорія: Потаємне | Переглядів: 523 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0