Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 20
ДЕНЬ ЗА ДНЕМ

***

Звітна конференція «Із народних джерел», підготовлена за матеріалами діалектологічної практики студентів-філологів, проходила напередодні Дня української писемності й мови.

За доброю традицією прозвучало вступне слово заступника директора ІФЖ із наукової роботи, кандидата філологічних наук, старшого викладача Тараса Ткачука. В обговоренні взяла участь доктор філологіч ...
Читати далі...
.

 

КУХНЯ І АВТОМОБІЛЬ – СТИХІЇ МИКОЛИ ДМИТРІВА

Досить поширений стереотип, що улюблена кімната сильної половинки – вітальня. У цьому немає нічого дивного, оскільки часто на блакитних екранах бачимо картину: чоловік, тримаючи пульт від телевізора, із задоволенням проводить час на дивані. Для сучасного мужчини одне з перших місць у будинку займає саме кухня. Підтвердженням цих слів є Микола Дмитрів – старший викладач кафедри фізичного виховання, який не лише вміє, а й, що не менш важливо, дуже любить готувати.

Микола Іванович – цікава та неординарна особистість. Життя чоловіка нерозривно пов’язане зі спортом. У юнацькі роки наполегливо займався лег ...
Читати далі...
.

 

ПЕРЕМОЖНИЙ «ПІСЕННИЙ КРАЙ»

Наприкінці листопада в місті Полтаві відбувся традиційний міжнародний конкурс вокально-хорового мистецтва імені Миколи Кондратюка «Пісенний край». Фестиваль спрямований на відродження та розвиток національної культури, популяризацію пісні та мови, виявлення і підтримку талановитої молоді.

Вінницю представляли студентки нашого університету Аліна Барановська (ІППМ, ОКР спеціаліста) та Тетяна Цуркан (ІППМ, 1 курс). Дівчата вибороли почесні перші місця.

...
Читати далі...
.

 

АТМОСФЕРА РОЗВАГ

Однією із частинок нашого життя є розваги. Час, коли ти перемикаєшся від важкої розумової діяльності до інших приємних занять. Вони насичують позитивною енергією та надають сили. Це допомагає краще налаштуватися на роботу й надихає на звершення.

Хтось тікає від реальності й занурюється у літературний світ, комусь до вподоби спостерігати за життям улюблених героїв із телебачення, а дехто поринає у творчу атмосферу, створюючи шедеври мистецтва. Милуватися красою природи, слухати музику – завдяки цим заняттям не можна досягти якихось результатів, однак ра ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0