Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 24
Володимир ДАНЧАК-СТАХОВ: «ВІРТЕ У ВЛАСНІ СИЛИ І УСПІХ ВАМ ГАРАНТОВАНО»

Позитивний, комунікабельний, доброзичливий та рішучий – таким є студент 3 курсу інституту фізичного виховання і спорту Вінницького педуніверситету, ведучий проекту «VSPU Live» Володимир Данчак-Стахов. Зазвичай усі звикли бачити його на екранах своїх моніторів, як одного із авторів проекту, але цього разу ми вирішили дізнатися чим живе хлопець й окрім творчої діяльності.

– Хто започаткував створення проекту «VSPU Live»?

– Це було під час зимової сесії. Я переписувався в соціальній мережі зі студентом інституту фізики, математики і технологічної освіти Владом Загребельним. Зрозумівши, що маємо багато спільних ідей, вирішили створити YouTube канал, де мали постити відео розіграшів. Добре подумали й дійшли згоди, що люди не готові до такого, тому зупинилися на ідеї створення університетського канал ...
Читати далі...
.

 

ЯК ВИЖИТИ В ЖІНОЧОМУ КОЛЕКТИВІ?

Жіночий колектив штука важка, особливо для хлопців нашого університету. Непросто вижити одному серед цієї краси. Єдиний неправильний крок – і на все життя можна залишитися грубіяном. Багато жінок мають розхитані нерви. Як же вижити в жіночому колективі, щоб не втратити здорового глузду й залишитися неушкодженим?

«Зі своїм уставом у чужий монастир не лізуть», а тим паче жіночий. Чоловіки дещо відрізняються від жінок своєю наполегливість, витримкою, поведінкою.

Щоб уникнути труднощів, беріть до уваги такі поради:

По-перше, завжди слухайте жінок. Пропускайте слова повз вуха, але робіть вигляд, що вам цікаво.

По-друге, жінки дуже сердечні. Часто плачуть через дрібниці, тому намагайтеся оберігати їх від неприємностей. Якщо не вдається, тоді просто підтримайте їх. Ваші старання не будуть марними.

По-третє, ніколи не ...
Читати далі...
.

 

СЕКРЕТИ СТУДЕНТСЬКОГО ГАМАНЦЯ

Студентські роки найпрекрасніший період у житті молоді. Ніби вже й не діти, тому що вистачило мiзкiв та сумління, аби вступити до університету, але ще не самодостатні (не отримали диплома). Тому поки залишається щотижня так жадано чекати п’ятниці й ненавидіти кляті понеділки. Хоча… не такі вони вже й погані: у холодильнику ще є що попоїсти, а гаманець теж не спорожнів. Здавалося б, все добре, тільки вчися i ні за що не переживай. А от i ні, не все так солодко, як хотілося б.

Фінансове питання – от що завжди хвилювало i хвилюватиме кожного студента, адже гроші – це така штука: сьогодні вони є, а завтра нiц в кишені. Не потрібно засмучуватися, є безліч варіантів i порад, аби гаманці до кінця нав ...
Читати далі...
.

 

ЕКСКУРСІЯ НА ВИСТАВКУ «REX-2015»

У Києві відбулася ХІХ міжнародна виставка реклами та маркетингу «REX», на якій були представлені такі тематичні напрямки: рекламно-сувенірна продукція, корпоративна символіка, POS-матеріали (ред. – матеріали, що сприяють просуванню бренду або товару на місцях продажів), візуальні комунікації, Ambient media, Digital-технології.

У рамках цього заходу відбувся проект «Як продавати українське?!». Серед представлених брендів запам’яталася ТМ «BELFO», Асоціація виробників та імпортерів рекламних сувенірів України, друкарня «Вольф», Інтернет-агентство Lemon.ua.

Уже вдруге виставку «REX» відвідують студенти-рекламісти Вінницького педуніверситету. Така екскурсія є не лише цікавою, а й своєрідний доповненням до теоретичного навчання. Бо, як відомо, краще один раз побачити, ніж сто разів поч ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0