Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 02
ГОЛОВНЕ – НЕ ДОЗВОЛИТИ ВТОМИТИСЯ ЛЮБИТИ

1 грудня студенти напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету взяли участь у презентації книги військового капелана Андрія Зелінського «Соняхи. Духовність на час війни». Модератором заходу, що проходив у міському Будинку офіцерів, була завідувач редакції військово-патріотичних програм ВОДТРК «ВІНТЕРА» Марина Тепленко. Урізноманітнили розмову патріотичні пісні у виконанні солістів військового духового оркестру.

На початку зустрічі Андрій Зелінський розповів, що своє капеланське служіння розпочав серед військовослужбовців 2006 року в Академії сухопутних військ у Львові. Із червня минулого року священик постійно здійснює служіння в підрозділах ЗСУ в зоні АТО. У його книзі йдеться про молодих «соняхів» Збройних Сил України – військових, які є втіленням відданості народу. До ре ...
Читати далі...
.

 

ЕКСКУРСІЯ СЕРЦЕМ ВІННИЦІ

Вивчення історії свого народу, його звичаїв, культури, національних та етнічних проблем, виховання патріотизму в нової студентської генерації вимагає поглиблення змісту краєзнавчої роботи в бібліотеці вищого навчального закладу. Краєзнавча діяльність бібліотеки включає специфіку формування краєзнавчого фонду, відображення його в довідковому апараті бібліотеки, організацію обслуговування користувачів, краєзнавчу бібліографічно-інформаційну діяльність, науково-дослідну діяльність книгозбірні.

Бібліотека Вінницького педуніверситету використовує традиційні та активно впроваджує інноваційні методи і форми поширення краєзнавчих знань. Бібліотека бере активну участь у краєзнавчих заходах, які відбуваються в університеті. Для пропаганди документів краєзнавчого характеру, відображення цієї тематики, виховання в студентів шанобливого патріо ...
Читати далі...
.

 

ПОКАЗОВЕ ЗАНЯТТЯ «ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ»

1 грудня у Вінницькому педуніверситеті студенти 1 курсу, напряму підготовки «Реклама та звязки з громадськістю» в межах дисципліни «PR-жанри та PR-технології» інсценізували прес-конференцію на актуальну тему: «Працевлаштування молоді після закінчення вищих навчальних закладів».

Модератором заходу була Ірина Римарчук.

Для висвітлення питання було запрошено провідних спеціалістів, ролі яких виконували студенти групи 1-РЗ: Олександр Назарчук – директор центру зайнятості, Діана Беспалько – президент фонду допомоги молоді із працевлаштуванням, а також Катерина Луцька – випускниця педуніверситету 2014 року.

...
Читати далі...
.

 

«ОЙ ЗАГРАЙТЕ, МУЗИЧЕНЬКИ…»

27-29 листопада у Вінницькому педуніверситеті проходив ІV Міжнародний конкурс юних виконавців «Подільський водограй».

Показати свою музичну майстерність приїхали таланти із різних куточків України: Волині, Черкащини, Миколаївщини, Херсонщини, Дніпропетровщини, Івано-Франківщини, Вінниччини, Київщини, Хмельниччини, Кіровоградщини, Житомирщини, Луганщини, Чернівеччини, Тернопільщини, Полтавщини, Львівщини. Завітали до гостинного міста над Бугом і представники з Польщі.

З вітальним словом до учасників мистецького турніру звернулися ректор університету, доц. Наталія Лазаренко, голова громадської організації «Подільський водограй», директор конкурсу Володимир Даутов. Конкурсанти змагалися у кількох категоріях: фор ...
Читати далі...
.

 

БОРЕМОСЯ ЗІ СНІДОМ РАЗОМ

1 грудня у  Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбулася бесіда з першокурсниками, присвячена Дню боротьби зі СНІДом.

Уже стало традицією під час подібних зустрічей щороку студентам доступно розповідати про причини й наслідки страшної хвороби ХХІ століття. Спілкування з майбутніми вчителями ефективне й корисне, адже вони мають дбати не тільки про своє здоров’я, але й своїх вихованців.

Спершу присутні переглянули  відеоролик про сім’ю, в якій чоловік і дружина були наркоманами, хворими на СНІД. Не звернувшись за допомогою до лікарів, вони обоє померли. Сиротами залишилися діти, які, ймовірно, вже народилися віл-інфікованими.

 

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0