Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 12
ЛЮБОВ НА ЛІНІЇ ВОГНЮ

Що таке кохання? Мабуть, кожна людина хоч раз в житті думала про це. Це миттєвий потяг, чи вічне почуття? Як воно виникає? Що при цьому відчуваєш? Як довго воно триває?  У кожного своя відповідь на ці запитання.

Ольга та Олександр сиділи за однією партою одинадцять років. Дружили з дитинства. Завжди ділились одне з одним найбільшими таємницями. Допомагали у скрутній ситуації. Втішали після першого нещасливого кохання. «Пам`ятаю, як він підійшов до мене в другому класі і поділився шоколадкою, з цього і почалася наша багаторічна дружба», ‒ згадує Ольга.

...
Читати далі...
.

 

ЗНАЙОМСТВО З МАЙБУТНЬОЮ АЛЬМА-МАТЕР

Незважаючи на прохолоду погоду, до Вінницького педуніверситету, де панувала тепла й дружня атмосфера, завітали учні шкіл міста Вінниці й області, а точніше потенційні абітурієнти.

Зі словами вітання до присутніх звернулися: ректор ВНЗ, доцент Наталія Лазаренко, голова профкому Микола Баюрко й голова Ради студентського самоврядування Олександр Забіяка.

Директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, випускника педуніверситету Геннадій Кузьменко повідомив про особливості вступної кампанії 2016 року. < ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТСЬКЕ ВІЧЕ: ВІДСТАВЦІ ОЧІЛЬНИКІВ РСС БУТИ?

10 грудня у Мистецькому центрі відбулося студентське віче з приводу непередбачуваної події: голова Ради студентського самоврядування Вінницького педуніверситету Олександр Забіяка та його заступник Ігор Цигвінцев висловили бажання залишити свої посади. Це викликало неабиякий резонанс серед студентів: різні чутки та багато запитань.

За словами Олександра Забіяки та Ігоря Цигвінцева, зникло бажання працювати в колективі, де немає підтримки, існує принизливе ставлення. Хлопці кажуть, що віддавали останні сили, час, особисті справи залишали на другорядному місці, аби подарувати іншим задоволення і свято. Але коли цього не цінують, – немає стимулу стара ...
Читати далі...
.

 

ФЕСТИВАЛЬ ПРАКТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ

10 грудня у Вінницькому педуніверситеті на базі інституту педагогіки, психології і мистецтв відбувся VІ Фестиваль практичної психології. Співорганізатором заходу виступило Вінницьке обласне товариство психологів і психотерапевтів. До обговорення основних психопатологій і їх корекції учасники додали одну з актуальних – допомога бійцям АТО та членам їхніх сімей. Присутні мали змогу переглянути відеоролик, знятий українськими воїнами в зоні антитерористичної операції «Привиди байдужості» та ознайомитися з доповіддю доктора медичних наук О. Мостової «Від синдрому ESSENCE до синдрому MUS». Детальніше у телесюжеті.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0