Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 20
ВСЕ В НАШИХ РУКАХ

Вважаю, що висловлювання «Все в наших руках» для кожної людини є життєвою теоремою, яку маємо довести. Мабуть, для оптимістів ця фраза стає головним кредо, яке крок за кроком рухає їх уперед – до поставленої мети. Рано чи пізно песимісти також переконуються в тому що все в наших руках.

Що це означає? Часто ми заздримо тим, хто досяг неабиякого кар’єрного зростання, має значні матеріальні статки. Але в цей час забуваємо про те, що тому, приміром, бізнесмену довелося дуже  багато і наполегливо трудитись, аби підкорити свою вершину успіху. Хто ж нам не дає стати успішними? Все в наших руках.

...
Читати далі...
.

 

ІСТОРІЯ, ЩО ПОЧАЛАСЯ НЕ ВЧОРА

У рамках програми «Просвіта народу» в інституті історії, етнології і права Вінницького педуніверситету відбулася зустріч з експертом із доступу до архівів Центру досліджень визвольного руху, директором архіву СБУ, співавтором довідника «Право на правду. Практичний порадник із доступу до архівів» Ігорем Куликом та медіа-правником Ігорем Розкладаєм.

У своїх промовах гості розкрили поняття «архів», «генеалогія», як їх досліджувати та для чого це потрібно робити. Ігор Розкладай розповів про те, як вивчав історію та якими шляхами досліджував власний родовід. Зазначив, що в наш час є багато способів, за допомого ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0