Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 21
ВЕСНА ПРИЙШЛА ДО ГРУДНЯ

Студенти-філологи 3 курсу Вінницького педуніверситету  підготували оригінальне заняття на тему «Веснянкові хороводи». Сценарій заходу розробив викладач Віктор Косаківський в межах навчальної дисципліни «Етнографія України».

Організатором та режисером свята був Євген Лук’янюк. Участь у дійстві взяли: Андрій Успєхов, Дар’я Рачинська, Надія Ткачук, Ірина Чередніченко, Максим Гронський, Карина Муравська, Юлія Савюк, Юлія Кравченко, Катерина Ємець, Олена Колісник, Мар’яна Деблова та Тетяна Субота.

...
Читати далі...
.

 

ТРАМВАЙ – ПОРТАЛ У ДИВА

Блискучий пухнастий сніг, що вкрив сіре місто, аромат мандаринок та хвої, новорічні прикраси – це той час, коли кожен із нас чекає на своє диво. Нехай воно буде маленьким і навіть незначним, але принесе трішечки радості.

Побачити, відчути його в будень може кожен вінничанин, достатньо зайти у трамвай. У ньому так багато дива, серед якого витає й кохання. Юнаки щиро задивляються на дівчат, а вони залишають номери своїх телефонів на трамвайних квитках – так зароджуються світлі почуття.

Приємно спостерігати за б ...
Читати далі...
.

 

ВІННИЦЬКА ЯЛИНКА В ЛАТИНО-АМЕРИКАНСЬКОМУ ДРАЙВІ

Співак Олег Скрипка в інтерв’ю для одного із телеканалів говорив: «До моїх дітей не приходить ні Дід Мороз, ні Санта Клаус. До них приходить Святий Миколай».

Справжні поціновувачі українських традицій мислять, напевно, однаково. Можливо, саме тому 19 грудня, на День Святого Миколая-Чудотворця у Вінниці запалили новорічну красуню-ялинку.

Для дітей це була справжня втіха, оскільки шоу почалося з чарівної вистави «Станція Морозенка» і тривало упродовж двох годин.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0