Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 21 » ВІННИЦЬКА ЯЛИНКА В ЛАТИНО-АМЕРИКАНСЬКОМУ ДРАЙВІ

21:55
ВІННИЦЬКА ЯЛИНКА В ЛАТИНО-АМЕРИКАНСЬКОМУ ДРАЙВІ


Співак Олег Скрипка в інтерв’ю для одного із телеканалів говорив: «До моїх дітей не приходить ні Дід Мороз, ні Санта Клаус. До них приходить Святий Миколай».

Справжні поціновувачі українських традицій мислять, напевно, однаково. Можливо, саме тому 19 грудня, на День Святого Миколая-Чудотворця у Вінниці запалили новорічну красуню-ялинку.

Для дітей це була справжня втіха, оскільки шоу почалося з чарівної вистави «Станція Морозенка» і тривало упродовж двох годин.

Діти брали участь у конкурсах, за що Морозенко нагороджував їх солодкими призами. Не обділив він і підлітків: за кавер-версії (у стилі «реп») старих добрих пісень, також нагородив солодощами.

Вінничан і гостей міста привітали голова Верховної Ради Володимир Гройсман і міський голова Сергій Моргунов. Мер міста офіційно оголосив про роботу двох новеньких трамваїв. Меценати довго сперечалися щодо назви, саме тому напередодні свята в соцмережі було створено конкурсне опитування.

У батлі взяли участь п’ять вінницьких студентів. Трійка переможців отримали квитки на проїзд у громадському транспорті: третє місце – на 2 місяці, друге місце – на пів року, переможцю дістався проїзний на 3 роки. Назва «VinWay» найбільше сподобалась вінничанам.

О 20:00 публіку почали розважати фіналісти «Голосу країни» Ольга Мельник та Олександр Онуфрійчук.

Справжньою родзинкою вечора було феєричне шоу Амадора Лопеса та гурту «Rumberos». Шалений аргентинець неабияк розбурхав публіку. На сцені колектив вражав драйвовими піснями та запальними танцями у стилі тверк, поп з елементами латино-американських композицій. Амадор швидко знайшов спільну мову з глядачами та миттю організував флешмоб серед гостей, відзнявши дійство на камеру.

Виконавцю весь час бракувало світла, він постійно повторював: «Дайте мені світла, я хочу бачити обличчя кожного з вас!». Коли ж артист попрощався, публіка благаннями вмовила його виступити на біс. Амадор пообіцяв, що ще не раз завітає зі своєю шоу-програмою до Вінниці. За його словами, саме тут – найкрасивіші дівчата України.

Заворожені красою зеленої панни не лише вінничани, але й гості міста. Студентка-першокурсниця ВНМУ імені М. Пирогова поділилася своїми враженнями: «Я родом із Луцька, у нас ніколи в місті за 20 років мого життя не було подібної ялинки. Вона у вас дивовижна! Ще й на виступ Амадора Лопеса потрапила, взагалі кайф. Навіть святковий настрій з’явився!»

Отож, нехай новорічний настрій не покидає вас до весни, з прийдешнім Новим роком і Різдвом!

Світлана ХАКБЕРДІЄВА

Світлини із сайту: http://www.vinnitsa.info


Категорія: Місто | Переглядів: 521 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0