Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 27
НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Новий рік... Скільки магії, чудес, радості й веселощів дарує це свято. Це час, коли навіть дорослі починають вірити в казку.

За доброю традицією, котрій уже багато років, профспілка Вінницького педуніверситету організовує новорічний ранок для малюків.

У Мистецькому центрі маленькі донечки, синочки, внучата, братики й сестрички наших викладачів та студентів, примірявши на себе образи казкових героїв, разом із Дідом Морозом, Снігуронькою, котом Леопольдом і пустунами-мишенятами влаштували справжню новорічну феєрію.

...
Читати далі...
.

 

МУЗИКА, ЩО НАДИХАЄ Й ОБ’ЄДНУЄ

Олімпіада з основ естрадного виконавства відбулася в Інституті педагогіки, психології й мистецтв Вінницького педуніверситету, в якій взяли участь студенти першого та третього курсів.

Майстерність виконання творів українських, зарубіжних авторів, обробок українських народних пісень оцінювало журі, в складі якого були: старший викладач кафедри хорового диригування та методики музичного виховання, заслужена артистка України Лідія Остапчук, викладач кафедри хорового диригування та методики музичного виховання Нінель Сізова та заслужена артистка України Марія Червоній. Концертмейстерські функції здійснювали Олена Вічавська, Оксана Граб і Орест Андрійців. ...
Читати далі...
.

 

ЯК ВІННИЦЬКІ СТУДЕНТИ-ЖУРНАЛІСТИ «РОЗДЯГЛИ МЕДІА В КІНО»

Церемонія нагородження найкращих фільмів кінофестивалю «Кіномедіа» про вплив ЗМІ на соціум та діяльність журналістів відбулася в Києві 23 грудня.  Із понад 40 презентованих фільмів, об'єднаних однією темою «Роздягни медіа в кіно», переможців визначали за 5 основними номінаціями: «Експериментальне кіно», «Ігрове кіно», «Анімаційне кіно», «Документальне кіно», «Глядацькі симпатії».

Фестиваль існує вже шість років. Щороку як професійні режисери, так і початківці ...
Читати далі...
.

 

ЄВРОСОЮЗ ЯК НА ДОЛОНІ

Методико-дидактичний семінар для вчителів та викладачів німецької мови «Європа? Хочу все знати!» проведено на факультеті іноземних мов Вінницького педуніверситету з ініціативи та сприяння Гете-Інституту в Україні. Референт форуму – кандидат філологічних наук, доцент Наталія Вишивана.

У дводенному заході, тематично присвяченому процесу прийняття основних рішень у Європейському Союзі, взяли участь 20 учителів німецької мови шкіл м. Вінниці, а також викладачі кафедри германської і слов'янської філології та зарубіжної літератури: доц. Дробаха Л.В., доц. Ліпська Є.Л., ст. викл. Петров О.О., ст. викл. Сольська Т.М., асист. Боровська О.О. ...
Читати далі...
.

 

ВІННИЦЬКИЙ ХРОНОСКОП

Презентація книги історика, екскурсовода, дослідника Вінницької старовини Олександра Федоришена «Вінниця. Історія іншого часу (історичний хроноскоп)» відбулась у читальній залі бібліотеки Вінницького педуніверситету. Модератором дійства виступив викладач кафедри української літератури Олександр Вешелені.

Разом із автором видання завітав до книгозбірні один із фундаторів проекту, засновник Вінницького міського товариства колекціонерів А.О. Гродецький. Зустріч пройшла на одному подиху. На згадку гості залишили свій автограф та подарували бібліотеці екземпляр цього краєзнавчого видання.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0