Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Лютий » 04
ПОЕТИЧНА ВІТАЛЬНЯ

Автор: Наталя Шкребета, студентка 4 курсу інституту педагогіки, психології і мистецтв, напряму підготовки «Дошкільна освіта».

Дата народження: 2 вересня 1994 року

Рідне місто (село): с. Юрченки Летичівського району Хмельницької області

Освіта: Чаплянський НВК ЗОШ І-ІІІ ст.

Хобі: написан ...
Читати далі...
.

 

ГЕНІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ФАНТАСТИКИ

Книга – це портал в інший вимір, де діють свої закони. Єдиною проблемою залишається підбір видання для прочитання, який нині, як ніколи раніше, залежить від сучасної моди. Кожен чув про таких письменників як Рей Бредбері, Ден Браун, Пауло Коельйо, Еріх Марія Ремарк. Звичайно, з талантом цих геніїв літератури сперечатися ніхто не буде. Проте за такими розпіареними митцями молодь не може побачити вітчизняних талантів. Про один із таких йтиметься далі.

Сімейний дует Марини та Сергія Дяченків більше двадцяти років створює захопливі фантастичні романи, які змушують задуматися над своїм життям. Здається, вони зовсім не збираються зупинятися на досягнуто ...
Читати далі...
.

 

ЖИТТЯ ЯК ЗОРЯНЕ СЯЙВО

У дитинстві думала, що зорі – це люди. Вірила, коли падає зірка, то падає якась людина, а те зоряне сяйво – наше швидкоплинне життя. І, коли воно оминає тебе, падаючі зорі нагадають: варто поквапитися.

Одного не розуміла: чому можна загадувати бажання. Це ж виходить, що хтось гине, а хтось завдяки цьому може помріяти...

Зорепад, звісно, видовище прекрасне, але невже я більше ніколи не побачу зірок? Отих, що зірвалися, що не зуміли втриматися за небо... Часто після рясного зорепаду рахую скільки їх ще залишилося (немов го ...
Читати далі...
.

 

КУХОННА МУЗИКА ТЕТЯНИ ГРІНЧЕНКО

Людське життя – багатогранне та загадкове. Кожен сам обирає, яким воно буде. Хтось веде одноманітний і пасивний спосіб буття, хтось прагне досягти найвищих вершин і здобути в усьому першість, а інший – перебуває в постійних пошуках себе й свого вдосконалення. До останніх належить і нова героїня «Кулінарних витребеньок» кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музикознавства та інструментальної підготовки Тетяна Грінченко. Жінка, котра вражає музичним талантом, ґрунтовними знаннями й авторитетом серед студентів.

Кулінарний шлях Тетяни Дмитрівни розпочався зі вступу до Одеської державної ...
Читати далі...
.

 

ОКЕЙ, ГУГЛ, ЯК МЕНІ СТАТИ МОДЕЛЛЮ?

Тижні моди, вічні переїзди з однієї країни в іншу, робота на камеру, співпраця з найвідомішими професійними фотографами, візажистами та стилістами, слава, визнання. Та чи легко здобути таку бажану і таку «дівчачу» професію, якщо ти маєш лише тендітне тіло, довгі ноги і миле личко? Або ж параметри 90-60-90? Аж ніяк. Цей стереотип закладений «диванними експертами».

Риси обличчя повинні вирізняти тебе серед сотень принадних красунь. До того ж професія моделі передбачає вічну роботу над собою. Як внутрішньо, так і зовнішньо. Ти повинна бути готовою до всього: перебувати у від’їздах упродовж року з країни в країну, приїжджати додому на кілька годин, аби побачитися з рідними, цілий день просидіти ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0