Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Лютий » 4 » ОКЕЙ, ГУГЛ, ЯК МЕНІ СТАТИ МОДЕЛЛЮ?

22:08
ОКЕЙ, ГУГЛ, ЯК МЕНІ СТАТИ МОДЕЛЛЮ?


Тижні моди, вічні переїзди з однієї країни в іншу, робота на камеру, співпраця з найвідомішими професійними фотографами, візажистами та стилістами, слава, визнання. Та чи легко здобути таку бажану і таку «дівчачу» професію, якщо ти маєш лише тендітне тіло, довгі ноги і миле личко? Або ж параметри 90-60-90? Аж ніяк. Цей стереотип закладений «диванними експертами».

Риси обличчя повинні вирізняти тебе серед сотень принадних красунь. До того ж професія моделі передбачає вічну роботу над собою. Як внутрішньо, так і зовнішньо. Ти повинна бути готовою до всього: перебувати у від’їздах упродовж року з країни в країну, приїжджати додому на кілька годин, аби побачитися з рідними, цілий день просидіти на кастингу якогось модного бренду, нічого не їсти, а випити лише склянку води, спати по дві години на добу. Та це лише вершина айсберга. Так би мовити, айсберга, на якому час від часу проходять запальні вечірки. У професії моделі є багато суттєвих мінусів, витримати які може лише дуже витривала і сильна духом людина.

Часто дівчата, які чули про модельну кар’єру лише з телевізора, навіть не підозрюють, що для них цілком можливо здобути цю професію. Вони володіють зовнішністю, яку прийнято вважати не зовсім привабливою. Та ось найбільш розповсюджений міф: модель повинна мати естетично ідеальні риси обличчя. Красива зазвичай не означає модельна. Часто навіть деякі недоліки є перевагами в моделінгу. Надто бліда чи надто темна шкіра, непропорційно великі очі, пухкі губи, впалі скули, родинки або ластовиння, капловухість – справжні родзинки. Це те, чим можна запам’ятатися і сподобатися якомусь модельному агентству. До речі, у Вінниці їх не мало – «Grace», «Klodel Models», «Perfect Model School» та інші.

Якщо любиш фотографуватися, почуваєшся під час зйомки як риба у воді, вдало виходиш на фотографіях, тоді не гай часу і лови свій шанс. Можливо тобі вдасться стати зіркою моделінгу і прославитися на весь світ. Для початку не варто забувати: усе не дається за один раз. Потрібно робити маленькі кроки з великим зусиллям і впевненістю у своїх силах. Багато працювати над собою: переглянути раціон, спосіб життя, ставлення до себе й до навколишнього світу. Можливо, не одразу поталанить в цій справі, проте головне – мати бажання діяти і не здаватися, якщо відмовили у фотосесії, подіумному виході чи контракті з агентством.

Як же цікаво спостерігати за роботою професійних моделей (зі сформованим світоглядом і чималим багажем знань) з обкладинок глянцевих журналів чи телеекранів. Світ моди не терпить бездіяльності, невпевненості в собі та повну зневіру у Всесвіті. Тому гарцюй на своє майбутнє, давай вказівки та лови момент, аби не впустити шанс. І, заради Бога, полюби себе. Тоді ти досягнеш успіху.

Світлана ХАКБЕРДІЄВА


Категорія: Таїна фаху | Переглядів: 513 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0