П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Травень » 05
ПОСМІШКА НА БЛЮДЦІ

«Так… вигляд у мене сьогодні не дуже», – подумала я, поглянувши на відображення в дзеркалі. Насупивши невиспані очі, заховавшись від сірої погоди у капюшон, перестрибуючи калюжі, крокую на роботу. Дорога до моєї професійної ниви стала мені вже звичною, тож досконало вмію вирахувати скільки часу добиратимуся до потрібного місця. Та сьогодні не мій день. Математичні здібності дали збій і маю в запасі ще вільних півгодини.

У необережно пофарбованій стіні помічаю дерев’яні двері з надписом «Кава для твого настрою». Каву не люблю, та що залишається р ...
Читати далі...
.

 

РЕЦЕПТ ІТАЛІЙСЬКОЇ СТРАВИ ВІД ЛІЛІЇ САДОВСЬКОЇ

Не існує у світі людини, яка б не любила солодощі. А якщо й існує, то вона просто не куштувала кондитерські вироби нової героїні «Кулінарних витребеньок» Лілії Садовської. Про цю дівчину доречно буде сказати словами з відомого фільму «Кавказька полонянка»: «Активістка, комсомолка, спортсменка, розумниця і – просто красуня!». Адже Лілія не лише встигає добре навчатися, а й працює тамадою, співає, займається полденсом і знаходить час для улюбленого хобі – кулінарії. Ми спробували вивідати в майстрині, як склалася її куховарська стезя.

...
Читати далі...
.

 

НЕ ПРОФЕСІЯ ОБИРАЄ ЛЮДИНУ, А ЛЮДИНА - ПРОФЕСІЮ

Які тільки геніальні мрії не приходять до людини в час, коли ще віриш у чудеса, дивишся на світ щиро та наївно, – у дитинстві. На цьому етапі життя з’являються перші бажання й перші уподобання професій: космонавт, лікар, пілот.

Та не всі прагнення втілюються в життя. Ми вирішили поцікавитися у студентів і викладачів, чи судилося їм здійснити свої дитячі мрії про майбутню професію.

Олександр Мозговий (кандидат технічних наук, доцент, перши ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0