П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Жовтень » 15
ВИПУСКНИКИ ПЕДАГОГІЧНОГО МІРКУЮТЬ АЛЬТЕРНАТИВНО

Ще здавна серед інтелігенції було поширено судження, що педагогічні навчальні заклади виховують студентів у найліпшому випадку консерваторами, а в найгіршому – повністю підпорядковують суспільним рамкам і забобонам. Певна річ, суб’єктивізму тут вдосталь, але ця тема справді інтригує.

Одна цікава особистість зовсім випадково потрапила до Вінницького педуніверситету (як чимало з нас), але лишила по собі слід негадано (як меншість із нас). Поміркований гострий погляд, який то лякає, то магнітизує. Пригнічений образ, котрий, немо ...
Читати далі...
.

 

ЖУРНАЛІСТИКА НАЗАВЖДИ: вік дитячий, фортуна юнацька, майбуття успішне

Їхня історія розпочалася 2 жовтня 2006 року. В період, коли світ отримав модерну версію Windows Vista від Microsoft, Україна обрала нових парламентарів, у м. Вінниці з’явилася платформа для підготовки фахівців медіа-сфери – кафедра журналістики Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Передусім, цю подію спричинив дефіцит професіоналів у місцевих засобах масової інформації. Відтак було створено майданчик для формування творчої, відповідальної, освіченої подільської мас-медійної молоді.

...
Читати далі...
.

 

«СУЧАСНИЙ МАС-МЕДІЙНИЙ ПРОСТІР: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

– під такою назвою відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. М. Коцюбинського із нагоди 10-річчя кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю ВНЗ.

Заявки на участь у науковому форумі подали більше 200 журналістикознавців з 23 міст України: Київ, Ужгород, Херсон, Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Рівне, Суми, Маріуполь, Чернівці, Острог, Запоріжжя, Луцьк, Тернопіль, Черкаси, Бердянськ, Полтава, Кам’янець-Подільський, Дніпро, Одеса, Старобільськ, Житомир, Харків. Зокрема 23 доктори на ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0