Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 19
ЧОМУ ЧОЛОВІКИ БОЯТЬСЯ КРАСИВИХ ЖІНОК?

Витончені риси обличчя, ідеальна фігура, граціозна хода та неймовірно прекрасна посмішка. Як можна боятися таких жінок? Ними потрібно захоплюватися, милуватися, возвеличувати, обожнювати, але аж ніяк не тремтіти від страху, знайомлячись із панянкою.

На жаль, за статистичними даними, в більшості випадків саме красуні залишаються самотніми. Чому сильна стать так боїться знайомства з представницями прекрасної половини людства?

< ...
Читати далі...
.

 

КРАСИВІЙ ДУШІ МАКІЯЖ НЕ ПОТРІБЕН

У всі часи жінки прагнули мати приголомшливий вигляд. Скільки часу, грошей і сил витрачають для досягнення бажаного результату.

Красива сукня, високі підбори, охайна, вдало підібрана сумочка та п’янкий аромат парфумів – ось що додає відчуття впевненості та привабливості. Але не менш важливим є і макіяж, який при правильному нанесенні підкреслює жіночу красу.

Спостереження за представницями прекрасної статі показали, щ ...
Читати далі...
.

 

МОДА КРІЗЬ ВІКИ

В усі часи жінки намагалися виглядати неперевершено та стильно. Заради жаданого ідеалу краси панянки не скупилися ні на кошти, ні на здоров’я. До сьогодні найкращий спосіб дотримуватися модних тенденцій – обирати гарний одяг.

Правильно підібране вбрання візуально корегує фігуру й приховує недоліки. Проте ніколи немає впевненості, що вподобаний фасон чи колір завтра не стане прикладом відсутності смаку. Виною всьому залишається мода, якій властива динамічна змін ...
Читати далі...
.

 

ПРО ЩО ГОВОРЯТЬ СХОДИ?

Дорога до роботи лежить через Софіївку. Ловлю себе на думці, що в запасі є ще півгодини і можу попити кави. Паперова склянка приємно зігріває долоні. Вирішую присісти на сходах, що біля оранжерей. Кам’яні східці ще теплі після літньої ночі. Аромат кави переплітається з пахощами троянд. Бажання йти на роботу геть зникає.

Приємно спокійно посидіти тут. Мимоволі задумуєшся: сходи – не просто елемент фасаду чи парку, споруда з горизонтальними вист ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0