П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Березень » 02
ОЛЕНА ТЕЛІГА – БЛИСКУЧЕ СЯЙВО НА СІРОМУ НЕБІ ВІЙНИ… (відео)

З метою популяризації творчості відомої української поетки, національно-патріотичного виховання молоді засобами українського поетичного слова і музики; виявлення та підтримки кращих студентських і молодіжних художніх колективів та окремих виконавців; підвищення професійного та педагогічного рівня керівників студентських та молодіжних художніх колективів, у Вінницькому державному педагогічному університеті імені М. Коцюбинського було проведено І етап Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу на краще виконання творів Олени Теліги «Щоб далі йти дорогою одною».

З вітальни ...
Читати далі...
.

 

ФЕСТИВАЛЬ НАУКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Кафедра математики та інформатики спільно з кафедрою фізики і методики навчання фізики, астрономії організували Фестиваль науки для учнів 7-11 фізико-математичних класів НВК: загальноосвітня школа І- ІІІ ступенів-гімназія №23.

Мета заходу – підвищити інтерес молоді до вивчення природничо-математичних дисциплін. У межах фестивалю було проведено різноманітні за формою та змістом заходи: екскурсію до бібліотеки ВДПУ, лабораторій з інформатики, аудиторій факультету, продемонстровано фізичні досліди тощо.

...
Читати далі...
.

 

СЛОВА – СТЕНОГРАМА ПОЧУТТІВ

Важко уявити, що ми робили б, якби в нашому житті не було унікальних «птахів», що здатні здійснювати високі польоти, окриляючи кожного з нас, – Слів.

Пам’ятаймо просту істину, що словом можна і зцілити, і ранити… Розмовляти українською мовою, добирати наймилозвучніші слова, застосовувати крилаті фрази, цитати славнозвісних вітчизняних письменників, філософів означає перебувати в гармонії із собою та світом. Рідна мова – це і ліки, і бальзам на душу, і чистий ковток повітря… Чи не так?

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0