П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 23 » «ADIDAS» ЗМІНИЛИ НА СМОКІНГИ, кросівки – на підбори

19:43
«ADIDAS» ЗМІНИЛИ НА СМОКІНГИ, кросівки – на підбори


У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету студенти інституту фізичного виховання і спорту виборювали звання «Міс та Містер 2015». 5 красенів і 5 неповторних дівчат, зовсім не схожих між собою, перетворили звичайний будень в свято краси, грації та спорту.

Окрім того, що сцену прикрашав спортивний інвентар: волейбольна сітка, баскетбольні й футбольні м’ячі, справжніми окрасами дійства були ведучі Володимир Данчак-Стахов та Вікторія Базюк. Глядачі затамовували подих і очікували на шоу, що підготували учасники. Кожен із конкурсантів показав себе у трьох категоріях: «Візитна картка», «Конкурс-дефіле», «Вишуканий стиль».

Отож, презентуємо! №1 – Олексій Мазур. Хлопець представив себе спортивним і цілеспрямованим. З допомогою відео-візитки глядачі дізналися, що займається плаванням і більярдом. Талановитий конкурсант розповів гумореску «Кухлик», отримавши звання «Містер відважність».

№2 – Іван Левчук. Візитівкою цей парубок підкреслив свою фізичну форму. Показав як вправно справляється з усіма тренажерами у спортивному залі. Родзинкою виступу стала пісню гурту С.К.А.Й. «Тебе це може вбити» у виконанні хлопця. Зал заполонила романтична атмосфера. Усі увімкнули ліхтарики і почали підспівувати. Іван отримав відзнаку «Містер харизматичність».

Під №3 – Роман Голомах. Девіз цього хлопця: «Головне, щоб новий день зробив моє життя яскравішим». Він різнобічно змалював своє життя, розповів про люблячу дружину. Молодик запалив залу своїм мужнім і гучним голосом під час виконанні пісні. За рішенням журі, Роман Голомах – «Містер інституту фізичного виховання і спорту 2015».

№4 – Андрій Король. Він народжений для спорту, адже займається атлетикою, гімнастикою, футболом і танцями. І, до речі, вже має одну освіту – медичну. Підкорював суворе журі своїм авторським віршем «Жестокость мира». Отримав звання «Містер артистичність».

Під № 5 запальний бітбоксер – Віталій Дзіміна. Хлопець відверто розповів про деякі моменти свого життя, зокрема, про шкільні роки. Також Віталій жартував: «Пиво – найкраща мінералка». Нагородили студента титулом «Віце-містер 2015» і «Містер глядацьких симпатій».

Юні красуні теж вражали публіку своїми вміннями і привабливістю. Під №1 – Ірина Присяжнюк. Ця брюнетка просто обожнює спорт. Учасниця продемонструвала свої навики у рукопашному бою разом із партнером. Така дівчина й дати на горіхи може. Тому отримала подвійне звання: «Міс глядацьких симпатій» та «Міс вишуканість».

№2 – Олександра Гуйван. Ця студентка співає, грає на фортепіано, відвідує тренування. Молодиця стала «Віце-міс 2015».

№3 – Катерина Черешнюк. Дівчина розповіла про все, що їй до вподоби. Вона обожнює дітлахів, любить співати й займатися дзюдо. Під час ліричного відступу Катерина продекламувала вірш «Герої не вмирають». Журі вирішило нагородити студентку званням «Міс інституту фізичного виховання і спорту 2015».

Учасниця під №4 – Іванна Казнаховська. Ця леді вважає, що дружба – понад усе. Пише вірші та полюбляє читати. Також стверджує: «Я щаслива людина». Дівчина зачарувала глядачів прочитанням вірша: «Никогда ни о чем не жалейте». Іванна отримала визнання «Міс витонченість».

Під №5 – Наталя Дідик. У відео-візитці студентки було безліч фото з її життя. А «на десерт» дівчина станцювала в стилі Майкла Джексона. Наталя виборола звання «Міс ніжність».

Чимало всього відбулося на сцені за вечір. І навіть те, що кидало в жар глядачів. Наші «містери» таки роздягнулися й показали свої торси. Деякі з хлопців трясли сідницями під драйвову музику. Дівчата також не пасли задніх. Дефіле в купальниках зводило з розуму сильну стать. На завершення конкурсу всі учасники вбралися у вишукане вбрання й станцювали віденський вальс. Крім цього, глядачів у залі розважали піснями, різноманітними танцями та навіть КВН.

Отож, інститут фізичного виховання і спорту уже має своїх «Міс та містера». А нам залишається очікувати на учасників інших інститутів нашого університету. Головне пам’ятати: перемога з перемог – перемога над собою.

Олександра КЛИМЕНКО


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 495 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0