Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 23
В ГОСТЯХ У ВАРТОВИХ ВОГНЮ

23 листопада студенти-журналісти Вінницького педуніверситету побували на екскурсії в рятувальників. У Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області майбутніх мас-медійників зустріли привітно. Ветеран оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Володимир Бабкін ознайомив допитливу молодь з історією, розвитком та сучасним станом вогнеборства на Вінниччині.

Потім другокурсники звернули увагу на оригінальні експонати пожежно-рятувальної виставки: раритетну техніку, засоби пожежогасіння, зразки спецодягу. Атмосфера музею сприяла розумінню нелегких буднів рятувальників.

Про специфіку роботи прес-служби при Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області поділився підполковник служби цивільного захисту Олександр Кутовий. Він розповів про важливу роль ЗМІ щодо якісного й оперативного інформування населення про надзвичайні події в регіоні, ...
Читати далі...
.

 

ТЕЛЕРАДІОТИЖДЕНЬ – МАРАФОН ТВОРЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ

16 листопада радійники, телевізійники та зв’язківці України відзначають своє професійне свято, історія якого розпочалась у 1924 році, коли в Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма.

В інституті філології й журналістики Вінницького педуніверситету відбувся «Тиждень радіо та телебачення», у межах якого кафедрою журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю було організовано чотири творчих зустрічі з зірками вінницького телерадіоефіру. Протягом 16-19 листопада студенти мали нагоду поспілкуватися з місцевими журналістами-практиками.

16 листопада майбутні мас-медійники познайомилися з представниками ТК «ВДТ» Юлією Бурнацевою та Тимофієм Заводовським. Телевізійники презентували власний творчий проект – документальну кінострічку «Я – не герой». Короткометражний фільм ...
Читати далі...
.

 

«ADIDAS» ЗМІНИЛИ НА СМОКІНГИ, кросівки – на підбори

У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету студенти інституту фізичного виховання і спорту виборювали звання «Міс та Містер 2015». 5 красенів і 5 неповторних дівчат, зовсім не схожих між собою, перетворили звичайний будень в свято краси, грації та спорту.

Окрім того, що сцену прикрашав спортивний інвентар: волейбольна сітка, баскетбольні й футбольні м’ячі, справжніми окрасами дійства були ведучі Володимир Данчак-Стахов та Вікторія Базюк. Глядачі затамовували подих і очікували на шоу, що підготували учасники. Кожен із конкурсантів показав себе у трьох категоріях: «Візитна картка», «Конкурс-дефіле», «Вишуканий стиль».

Отож, презентуємо! №1 – Олексій Мазур. Хлопець представив себе спортивним і цілеспрямованим. З допомогою відео-візитки глядачі дізналися, що займається ...
Читати далі...
.

 

АБІТУРІЄНТАМ ПРО СМАК СТУДЕНТСТВА

Ароматний чай, смачне печиво та затишна атмосфера – саме так Вінницький педуніверситет запрошував майбутніх абітурієнтів на гостини. Вже зовсім скоро вони поповнять лави студентства, успішно складуть екзамени та стоятимуть на роздоріжжі вибору не тільки професії, а й, можливо, покликання всього життя.

Ще з самого ранку до ВНЗ завітали гості не лише з Вінниці, а й з інших куточків України. Кожен інститут дивував неординарним представленням своєї другої домівки, цікавими буклетами, проводив невеличкі екскурсії просторими аудиторіями закладу. Після ознайомлення на абітурієнтів чекав грандіозний концерт, який зібрав найталановитішу молодь університету.

Із вітальним словом до гостей звернулася ректор, доц. Наталія Лазаренко, голова Ради студентського самоврядування Олександр Забіяка, його заступник Ігор Цигвінцев та голова профспілки Микола Баюрко. В ...
Читати далі...
.

 

АРТИСТИЧНІ Й ВИНАХІДЛИВІ ПЕРШОКУРСНИКИ

Цьогоріч до лав природничо-географічного факультету приєдналося чотири групи активних, креативних та амбіційних першокурсників. За два місяці адаптації в нашому ВНЗ студенти готові заявити про себе всьому університету. Хто зна як у них із навчанням, проте, аби гідно презентувати свою групу на сцені, вони згуртувалися і виявили свої найкращі сторони: творчість, амбіційність, дружність і співпрацю в команді.

Тож, першими на святі талантів виступила академічна група 1-ЖБХ. Спершу Діана Дідик прочитала вірш про рідний край, а Юлія Поливанська «запалила» публіку клубним танцем. Владислав Хохлан вразив чутливістю авторської пісні «Почуття, що гріли тільки двох», яку написав за півгодини до виступу. Інна Кудрик виявила патріотизм, презентувавши власний вірш «Молитва». «Ти сам собі країна» – такою піснею закінчили ...
Читати далі...
.

 

НАЙКРАЩЕ СВЯТО У … СТУДЕНТІВ!

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. У цей період визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень. Зі студентства формується українська національна еліта.

Студентське життя неповторне та різноманітне. Тут всього доволі: і смішинки, і сльозинки. Кожен день навчання чарує цікавістю, натхненням і активним дозвіллям. Працьовиті та старанні студенти Олена Пугач, Дмитро Клепацький, Артем Поліковський, Анжеліка Накарвацька, Діана Яблонська на чолі з заступником голови профкому Оленою Граматович організували тематичний квест «Хто зверху?», де 8 зовсім різних між собою команд намагалися спростувати міфи щодо гендерної нерівності. Завдання були зовсім неочікуваними, втім, ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0