Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Березень » 22 » АКТОРСЬКІ КРОКИ ЮНОГО «ОРФЕЯ»

01:33
АКТОРСЬКІ КРОКИ ЮНОГО «ОРФЕЯ»


Неодноразово казали, що інститут філології й журналістики просто зобов’язаний мати власну театральну студію. А ось те, що вона уже існує, знають лише обрані. Першим гостям пощастило відвідати захід, присвячений прекрасному поетові, королю інтимної лірики Миколі Вінграновському.

Свято відбулося за участю студентського літературно-театрального об’єднання «Орфей» та його незмінного наставника, кандидата філологічних наук Віктора Крупки. Студійці (Сергій Шкабара, Олена Кравчук, Аліна Швець, Олена Мельник, Олена Сенів та Катерина Девдера) вирішили організувати міні-виставу зі студентського життя. В основі сюжету – традиційний любовний трикутник, у канву якого вплетено перлини лірики М. Вінграновського.

Досить непросто писати відгук на дійство, учасником якого була ти сама. Проте впевнена, що усі присутні були зачаровані глибоким, вдумливим, експресивним читанням Сергія Шкабари, природністю Аліни Швець – дівчини з великим акторським потенціалом. Вражало трагедійне виконання Олени Мельник, такої сильної та жіночної водночас. Своєрідним відкриттям стала Олена Сенів, яка впоралася з роллю епатажної кокетки просто блискуче. Ніжністю та неповторністю образу захопила глядачів Олена Кравчук. Важко не повірити Сергію та Олені, коли вони грають закоханих – стільки доброти, такту, відчуття партнерства у їхніх образах.

Звичайно, нам ще є куди рости! Це тільки початок. Шановна студентська родино, дуже потрібна твоя підтримка, адже так просто не бути байдужим. Прийти, прожити з нами історію чийогось болю, щастя, зради або кохання. Ми молоді. Нам – море по коліна. Глядачу, підтверди, що нашому інституту потрібна театральна студія!

Катерина ДЕВДЕРА


Категорія: Різне | Переглядів: 730 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0