Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Актуально
ПРОСВІТНИЦЬКІ ЧИТАННЯ У ПЕДАГОГІЧНОМУ

У Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського відбулися психолого-педагогічні просвітницькі читання «Інвалідність і суспільство: інклюзивні трансформації».

До учасників заходу звернулася проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань Зоряна Ленів, зазначивши, що читання проводяться в межах загально університетських заходів з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю та покликані привернути увагу як університетської спільноти, так і громади до проблем людей із особливими потребами в площині суспільної інклюзії.

< ...
Читати далі...
.

 

ПІДПИСАНО УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ З ГЕТЕ-ІНСТИТУТОМ

Днями у Вінницький державний університет імені Михайла Коцюбинського завітали високі гості: директор Гете-інституту Беате Кьолєр та заступник директора – керівник мовного відділу Сузанне Бекер. В урочистій обстановці було підписано договір про співпрацю між нашим навчальним закладом та цією відомою культурною та освітньою установою Німеччини.

Угода передбачає впровадження міжнародної навчальної програми «Вчимося навчати німецької» для підготовки студентів - майбутніх учителів шкіл.
Гості зустрілися з ректором Вінницького державного педагогічного університету Натал ...
Читати далі...
.

 

Стартував І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка

За право представляти альма-матер на міжуніверситетському рівні змагалися 12 кращих студентів 1 і 2 курсів факультету філології й журналістики ім. М. Стельмаха; навчально-наукового інституту педагогіки, психології, підготовки фахівців вищої кваліфікації; факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв; природничо-географічного факультету Вінницького педуніверситету.

 Із вітальним словом до присутніх звернулася професор, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри методики філологічних дисциплін і стилістики української мови Ольга Куцевол. Побажала успіхів учасникам до ...
Читати далі...
.

 

«СУЧАСНИЙ МАС-МЕДІЙНИЙ ПРОСТІР: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

– під такою назвою відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. М. Коцюбинського із нагоди 10-річчя кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю ВНЗ.

Заявки на участь у науковому форумі подали більше 200 журналістикознавців з 23 міст України: Київ, Ужгород, Херсон, Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Рівне, Суми, Маріуполь, Чернівці, Острог, Запоріжжя, Луцьк, Тернопіль, Черкаси, Бердянськ, Полтава, Кам’янець-Подільський, Дніпро, Одеса, Старобільськ, Житомир, Харків. Зокрема 23 доктори на ...
Читати далі...
.

 

ВЧИТЕЛЮ ВКЛОНЯЮСЯ ДОЗЕМНО

Урочиста академія та святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти відбувся в Мистецькому центрі 29 вересня. Спільнота Вінницького педуніверситету відзначила професійне свято. Під час офіційної частини викладачів було нагороджено грамотами та подяками за наполегливу педагогічну працю. На концерті виступили співочі гурти, хореографічні колективи, фольклорний ансамбль, збірна команд КВН факультетів та сольні виконавці.

Детальніше в сюжеті студентів 3 курсу, напряму підготовки «Журналістика» Ірини Богачук та Вікторії Сергєєвої.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0