Понеділок ,13.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Актуально
Вірменський камінь-хрест встановили у Вінниці

Міжнародна науково-практична конференція «Вірмени Поділля. Історія і сучасність» відбулася  на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського 9 вересня 2016 року.

У конференц-залі музейно-просвітницького центру розпочалась Міжнародна науково-практична конференція «Вірмени Поділля. Історія і сучасність». Захід присвячений 250-ій річниці освячення Вірменської церкви у м. Могилів-Подільському. У доповідях, заявлених на конференцію, науковці обговорювали різноманітні аспекти: чинники міграції вірмен на землі України, зокрема По ...
Читати далі...
.

 

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ «ПОСВЯТА ПЕРШОКУРНИКІВ У СТУДЕНТИ»

Закінчилися безтурботні дні, минули канікули у школярів та студентства, позаду приємні спогади про літній відпочинок. Довгоочікуваний першовересневий ранок зустрів усіх лагідно-осіннім сонечком й неймовірним зарядом позитиву. День знань – особливе свято, яке знаменується радістю, привітаннями, початком нового етапу на шляху до оволодіння необхідними професійними вміннями, знаннями та безцінним досвідом.

Цьогоріч студентське містечко Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського знову наповнилося охочими здобувати вищу освіту в одному з найавторитетніших закладів регіону. Розпоча ...
Читати далі...
.

 

РЕКТОР Наталія ЛАЗАРЕНКО У ТЕЛЕПРОЕКТІ «ЕКВАТОР ДНЯ»

Телепроект Вінницького держаного телебачення «ВДТ» «Екватор дня» - програма про успішних людей.
Гостя чергового випуску - ректор Вінницького державного педагогічного університету ім М.Коцюбинського, доц. Наталія Іванівна ЛАЗАРЕНКО ділиться з глядачами своїми секретами успіху, розповідає про здобутки університету в 2015-2016 навчальному році, говорить про життєві труднощі й перемоги, перспективи розвитку «вишу», який очолила рік тому.

.

 

ЛИШЕ ОСМИСЛЕНІ ЗНАННЯ ПРИНОСЯТЬ ПЛОДИ

Під яскравим липневим сонцем студенти Вінницького педуніверситету крокували урочистою ходою проспектом Коцюбинського.

Дівчата – в красивих сукнях, босоніжках на підборах, зі стильними зачісками та створеними вмілими руками майстрів макіяжем.

Хлопці – у новеньких костюмах, зі стильними краватками чи метеликами, в туфлях, що виблискували на сонці.  ...
Читати далі...
.

 

ВІННИЦЬКІ ВЧЕНІ НА ТУМАННОМУ АЛЬБІОНІ

Конференція IATEFL (Міжнародна асоціація викладачів англійської мови як іноземної) відбувалася в Бірмінгемі (Велика Британія). Представницею Вінницького педуніверситету стала старший викладач кафедри англійської філології ФІМ Олена Змієвська.

Участь у конференції стала можливою в межах спільного пілотного проекту «Шкільний учитель майбутнього покоління» нашого ВНЗ, МОН України та Британської Ради в Україні. Олена Змієвська разом з колегами Вікторією Іваніщевою (Британська Рада в Україні) та Інною Самойлюкевич (Житомирський державний універси ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0