П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Червень » 13 » БАРВИСТИЙ СВІТ В ОДНОМУ «Я»

18:46
БАРВИСТИЙ СВІТ В ОДНОМУ «Я»


Ваше знайомство із юною, вродливою, надзвичайно обдарованою та неординарною особою хочу розпочати безсмертними рядками її улюбленого В. Симоненка: «Ми – не безліч стандартних «я», а безліч всесвітів різних!» У ній дійсно гармонійно поєдналися між собою багато світів: дивовижних, цікавих, непередбачуваних. Будучи вольовою, наполегливою, небайдужою до соціальних проблем суспільства та сильною духом особистістю, вона залишається при цьому щирою, чуйною, ніжною дівчиною з хорошим почуттям гумору. Отож, знайомтесь – Тетяна Дзюбенко, студентка 1-го курсу ІФЖ.

Уперше фантастичний світ відкрився Тані в с. Синьках Кіровоградської області, де й промайнули її дитячі та шкільні роки. Свою неабияку обдарованість дівчинка продемонструвала ще в ранньому дитинстві: в 1,5 роки вже хотіла вчити букви, а в 4 гарно читала та рахувала. Навчання в початкових класах для неї не складало жодних труднощів. У людині має бути все прекрасним: і обличчя, і одяг, і душа, і думки, тому батьки ще з перших років життя допомагали Тані пізнати основи найважчої професії – бути Людиною. Батько є прикладом для наслідування, у свій час теж був студентом нашого педуніверситету, працює вчителем. Ніколи не вимагає від доньки неможливого, лише того, чого досяг сам. Мати Тані – завжди усміхнена та життєрадісна жінка. Навчає доньку бачити у всьому лише позитив, бути оптимістом, впевнено, з посмішкою на вустах та високо піднятою головою крокувати дорогою життя.

В. Гумбольдт говорив, що той, хто накидається на кілька предметів, виявляється слабким у кожному. Це точно не про неї! Я вважаю, що талановита людина – талановита у всьому! Тетяна завжди займала активну життєву позицію, багато чого вже досягла у своєму житті. Була президентом шкільного парламенту, головою волонтерського загону, головою комісії в районному парламенті дітей, кореспондентом районної газети «Слово і час», підлітком-інструктором серед молоді України за програмою «Рівний рівному» щодо здорового способу життя, капітаном команди шкільної збірної з волейболу. Таня нагороджена численними грамотами, дипломами за перемоги в конкурсах та олімпіадах, за активну громадську позицію та відповідальність.

Це ще далеко не все – дівчина ще й гарно малює. Вже багато років займається Петриківським розписом. Усе, до чого вона торкається своїм пензлем, оживає та набуває дивовижно красивих барв. Затишок та спокій їй приносить в'язання гачком, спицями, плетіння з бісеру та вишивка.

Найбільш вагоме місце у її житті завжди займала література. У своїх віршах дівчина відтворює філософське осмислення дійсності, власну громадську позицію. З-під пера студентки виходять як вірші на глибоку, серйозну тематику, пробуджуючи уяву слухача і закликаючи до певних дій, так і золоті рядки із сокровенним змістом – інтимна лірика.

Кохання надихає на важливі справи, але заважає їх здійснювати. Тому Таня особливо прискіпливо ставиться до осіб протилежної статі. Який хлопець може їй сподобатися? Сильний, мужній, добрий, з високим рівнем інтелекту. Він має завжди й у всьому її підтримувати, але ніколи не піддаватися слабкості. Дівчина вважає, що між ними має бути «здорова» конкуренція задля досягнення кращого. Із цього приводу можна пожартувати, що ідеальний чоловік не п’є, не курить, не грає в азартні ігри, не сперечається, і як правило, не існує :=))

Щодо планів на майбутнє, то їх у юної поетеси дуже багато. Вона завжди прагне кращого, ніколи не зупиняється на досягнутому. Жартуючи, каже, що встигла б набагато більше, якби не витрачала цілих 5 годин на сон, тому мріє навчитися спати кілька хвилин на добу, як Леонардо да Вінчі, тоді таки точно встигатиме все.

Іноді найважливіший вибір у житті важко зробити через брак можливостей. Таня ставить перед собою високі пріоритети, і якщо досягне хоча б половину із них, то буде вважати, що життя вдалося! Пливучи хвилями океану, розум служить компасом. Впевнена, що її компас ніколи не підведе. Вона ж бо мріє все життя навчатися і передавати свої знання іншим.

Успішні люди у своєму житті зазнають багато поразок – це велика наука, ніяка перемога так не вчить.

Юлія ГЕТЬ


Категорія: Обличчя | Переглядів: 577 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0