Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2009 » Грудень » 20 » Чи працюватиме санаторій-профілакторій наступного року?

02:58
Чи працюватиме санаторій-профілакторій наступного року?


     Нещодавно на ректораті обговорювалося питання про тимчасове призупинення діяльності санаторію-профілакторію «Педагог» у 2010 році. З цього приводу університетом поширились різні чутки. Пояснити ситуацію читачам «СТ» погодився головний лікар санаторію-профілакторію «Педагог» Степан Мазур:

     - Так, дійсно, підіймалося питання про закриття нашого оздоровчого закладу на невизначений термін. Аби вести такі серйозні розмови, була досить вагома причина. Складна економічна ситуація в Україні спричинили недофінансування лікувального закладу з боку Вінницького відділення фонду соціального страхування.

     Як відомо, 30 жовтня було оголошено карантин через поширення грипу штаму А\Н1N1. Усі студенти роз’їхалися по домівках, тому «Педагог» не працював. Кошти  для нормального функціонування нашого закладу не надійшли, тому ми й не відкрилися вже 23 листопада (коли карантин офіційно закінчився та відновилося навчання).Оскільки питання здоров’я молоді для нас принципове, тому усіма силами намагалися знайти кошти. І нам вдалося. 25 листопада було підтверджено виділення грошей санаторію-профілакторію, і 1 грудня він знову запрацював. Щоправда, існує інша проблема – немає фінансів для виплати зарплатні працівникам нашого закладу за період «простою» під час карантину. Але над цим працюємо, і сподіваємося на позитивний результат.

     Нині розмови про закриття «Педагога» можна припинити, адже все налагодилося. Уже складено кошторис та план роботи на 2010 рік, за яким санаторій-профілакторій працюватиме протягом року.

Розпитував Сергій ЛЕФТЕР

Категорія: Різне | Переглядів: 756 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0