Неділя ,12.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Квітень » 3 » ЧИ ВАЖКО БУТИ ЖІНКОЮ?

22:45
ЧИ ВАЖКО БУТИ ЖІНКОЮ?


Жіноче щастя… У чому воно? Бути домогосподаркою, зробити кар’єру чи…

Ех, як важко бути жінкою! Цю фразу може сказати будь-яка особа прекрасної статі, не важливо, чи це маленька красуня, чи старенька бабуся. І це чиста правда. Хто, як не жінка, керує світом. Не має значення, що більшість президентів – чоловіки. Це просто ми зробили їм приємність і дозволили зайняти наше місце. Жінка – надзвичайно цікава істота. Її можливостей не розгадав жоден науковець світу.

Взагалі, жінки діляться на три типи: домогосподарка, кар’єристка та універсалка. То в чому ж наше справжнє покликання? Якою із трьох типів краще бути? Що найголовніше в житті? Як правильно вибрати покликання, аби потім не було про що жалкувати?

Бути домогосподаркою – легко. Потрібно лише прибрати, приготувати їжу, попрасувати, попрати, доглянути дітей, чоловіка, кота та папугу, які є надзвичайно важливими членами усієї сім’ї, знову приготувати їжу, зробити з дітьми уроки, полагодити кран, тому що чоловік на роботі втомився, прибити поличку, вкрутити лампочку, знову приготувати їжу, помити посуд і все, ти вільна – роби, що хочеш!

Кар’єристкою бути не так вже й легко. Тобі ще з дитсадка, але ні, ще з яселок потрібно наполегливо вчитися, щоб закінчити школу із золотою медаллю, чотири університети з червоним дипломом і з президентською стипендією, досягти висот у кар’єрі і, будучи президентом компанії усіх компаній, все ще чекати на підвищення, якого вже, на жаль, не існує. Де ж ті всі обов’язки, які робить попередня наша героїня? Чому мети  бути кар’єристкою немає в домогосподарки? Може, й вона хотіла б добитися успіхів у роботі. І чому так багато кар’єристок нещасливі в сімейному житті?

Про третій тип і говорити нічого. Універсалки все вміють, знають, ще й до того завжди мають на це час. Та мало хто таких зустрічав на своєму шляху.

Кожній жінці важливо відкрити в собі універсальність! Адже лише одна діяльність повністю щасливою жінку не зробить. Сім’я і домашні турботи не підвищать самооцінку, не дадуть Нобелівської премії за миття посуду. Кар’єра не пригорне до серця в зимовий холодний вечір, і не буде бігати по хаті з криками «Матусю!». Тому найголовніше в житті – зробити правильний вибір. Ким би жінка не була, вона завжди хоче бути коханою та потрібною, будь це «залізна леді» чи проста жіночка із сімома дітьми.

Тож, любі жінки! Будьте універсальними, і тоді щастя точно вас не омине. А ще краще – перекладайте половину роботи на чоловіка.

Світлана ГЕРУК


Категорія: Позиція | Переглядів: 1468 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0