Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Діана Подолянчук: «ТАНЕЦЬ – ПОЕМА, В НІЙ КОЖЕН РУХ – СЛОВО»

21:29
Діана Подолянчук: «ТАНЕЦЬ – ПОЕМА, В НІЙ КОЖЕН РУХ – СЛОВО»


Чи хотіли б ви, дівчата, навчитися одним лишень поглядом приваблювати хлопців? Чи хотіли б, щоб захоплювалися, мріяли про вас? Відповідь очевидна – кожна мріє про таке!

Є місце, де можна навчитися грації, жіночності та своєрідної харизми! Це школа східних танців. Кожна танцівниця Belly Dance (так називається східний танець живота) – це цікава, таємнича історія, яка захоплює одним лиш рухом.

Розповідаючи про харизму, жіночність, таємничість та безпосередньо східний танець варто звернути увагу на чарівну студентку нашого університету Діану Подолянчук.

Ця тендітна панянка навчається на 3-му курсі Інституту педагогіки, психології і мистецтв, а також на заочному відділенні природничо-географічного факультету. Вже дев’ять років вона займається танцями. Спершу це був сучасний хіп-хоп, потім – екзотичний Belly Dance. Доволі довго дівчина захоплювалася цим мистецтвом і досягала неабияких успіхів. Танок поступово перетворювався з хобі на справу життя.

За весь час захоплення танцями, Діана брала участь у різних конкурсах та чемпіонатах. Найголовнішим і вирішальним у своєму житті вважає Чемпіонат світу зі східних танців, де дівчина посіла третє місце в номінації «Дует шоу Belly Dance». Доклавши максимум зусиль, Діана сама поставила танець за два місяці. З цієї перемоги і почалася сольна кар’єра танцівниці…

Не все було так легко, як здається… Те, за чим захопливо спостерігають глядачі, насправді є дуже складним у виконанні. Тому юнка йшла до своєї мети наполегливо тренуючись. Відшліфовувала вміння на різноманітних фестивалях, благодійних концертах, святах та весіллях.

Оточуючим подобалось, як рухається дівчина. Це штовхало їх поцікавитися, чи можна навчитися так гармонійно танцювати. Саме в той момент у Діани виник задум – відкрити власну школу танців. Невдовзі це втілилось в життя – з’явилась школа Belly Dance «Шахіна» (як сценічне ім’я дівчини).

Ось уже рік Діана навчає дітей та дорослих гарно та вміло рухатися. Нині в школі танців «Шахіна» є 3 вікових групи: для маленьких дітей, підлітків та дорослих. На думку тренера, танець не має обмежень ні у віці, ні у статурі – це всього лиш відмовки, лінь і відсутність бажання.

Для дівчини танець – не тільки хобі, але й радість, втіха для душі, адже, зі слів Діани, її учні – перш за все, її друзі, з якими вона проводить багато часу. Для неї навчати танцювати – більше, ніж робота, навіть більше, ніж хобі – це і є життя!

Є у красуні ще одна мрія – відкрити центр для жінок, де б їх навчали відчувати себе справжніми пані. Там будуть танці, психотерапія і всілякі дрібнички, які зроблять жінок щасливішими. Ця ідея в Діани виникла, коли багато її учениць і знайомих знайшли своє справжнє кохання, навчившись на заняттях з Belly Dance пластично і красиво рухатися. З одного боку, це звучить незрозуміло: як це «вчити жінок бути жінками»? Проте, є така проблема. Багато привабливих, розумних, працьовитих дівчат не можуть знайти свого щастя і в усьому звинувачують невдачу. Як казала акторка Рената Літвінова: «Я така розумна, я така вродлива, але я така нещасна. Це ж несправедливо…» Багато жінок так стверджують і навіть не розуміють, у чому їхня проблема. Все набагато простіше – треба бути впевненішою у собі і менше виконувати чоловічої роботи. Залиште це для них, покажіть свою жіночність. Цього й хоче в майбутньому навчити їх Діана.

Але й це не всі таланти нашої героїні! Вона також малює і невдовзі планує зробити персональну виставку.

Не часто зустрінеш людину, яка б у свої двадцять змогла пройти такий шлях самовдосконалення. Інколи не знаєш, де знайти час на прогулянку з друзями, і це коли навчаєшся за одним напрямом. А дівчина знаходить час на стільки справ: навчання, розробку композицій, тренування, вирішення життєвих питань і навіть особисте життя. Каже, що в цьому їй допомагають рідні, друзі та… записник, в якому дівчина розписує свій день майже до хвилин. Діана розповідає, що за день може навіть бути п’ять тренувань, які доволі втомлюють, але втома ця приємна. Та й коли учні показують гарні результати, вона одразу ж зникає.

Студентка каже: «Все в житті повинно мати сенс». Кожен танець має історію, свій образ. Велика майстерність – це вміння вдало змінювати їх. Та не поступається цьому й майстерність переконання: як актор, маєш переконати глядача у своєму образі, щоб він із впевненістю сказав: «Вірю!»

Головне – робіть те, що вам подобається, випромінюючи любов!

Вікторія НАДКИРНИЧНА


Категорія: Обличчя | Переглядів: 929 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0