Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 7 » ДІВЧИНА СЕРЕД ЮНАКІВ

21:45
ДІВЧИНА СЕРЕД ЮНАКІВ


Як воно бути дівчиною серед юнаків? Це кара Господня чи подарунок долі?! Існує безліч варіантів відповідей, проте нам потрібна ідеальна, що правдиво розкриє всі аспекти перебування в чоловічому колективі.

Є чимало випадків, коли серед чоловіків є лише одна тендітна дівчина, яка прикрашає товариство. Щоденні розмови про жінок, автомобілі, випивку, купа хлопців на всі смаки – в цьому теж є позитив. Бувають моменти, коли доводиться покладатися на міцні чоловічі плечі.

Студентка інституту фізичного виховання і спорту, напрямку підготовки «Здоров’я людини» Яна Ліфман уже 9 років займається спортом, що змушує постійно перебувати серед юнаків. Дівчина розповіла, що їй подобається в чоловічому колективі. У групі досить багато юнаків, з якими вона спілкується більше, ніж із дівчатами. Пояснює тим, що у хлопців немає пліток, без яких у жіночій компанії просто не обійтися. Часто одногрупники запитують у Яни поради щодо «амурних справ», адже бачать у ній справжнього друга. Дівчина впевнена: «З парубками легше. Вони допоможуть і ніколи не кинуть у біді. Були випадки, коли хлопці протягували руку допомоги, в той час, як дівчата просто залишалися «за бортом» моїх проблем».

Хлопці є хлопці, говорять в основному про футбол, автомобілі, і, звичайно про дівчат… про всіх: тих, що на одну ніч, і тих, що на все життя.

У Яни, як і в будь-якої дівчини, бувають хвилини слабкості, коли необхідно поплакатися в мужнє чоловіче плече.

За словами спортсменки, вона отримує все найкраще: комфортне місце в автобусі, зручне ліжко в кімнаті. У негоду юнаки запропонують свій светр чи куртку. Але це відносно, бо зазвичай усі хлопці різні й до кожного треба знати індивідуальний підхід.

У цьому й родзинка, бо перебуваючи у такому колективі, починаєш розуміти свою індивідуальність, відчуваєш переваги. Але вони бувають лише у практичному блоці, а коли діло торкається теорії, то тут все навпаки – дівчата розумніші і більш трудолюбиві. Загалом, бути тією єдиною дівчиною серед юнаків – це круто!

Руслана ТКАЧУК


Категорія: Обличчя | Переглядів: 505 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0