Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 18 » «ДИВЛЮСЯ УДАЧІ В ДУЛО…»

17:47
«ДИВЛЮСЯ УДАЧІ В ДУЛО…»


Чітка позиція, ідея, пристойний сенс у текстах – усе це вміло поєднує відносно молода зірка хіп-хопу – ЯрмаК.

Звичайний хлопець із невеликого містечка Бориспіль, що на Київщині, ЯрмаК (справжнє ім’я − Олександр Ярмак), почав впевнено йти до успіху ще в 12 років. У цьому віці зацікавився репом і вперше почав начитувати його самотужки. Усе починалося доволі очікувано: улюбленими виконавцями були Eminem, Баста, Каста та Centr. Вони захопили свідомість хлопця цікавими текстами пісень.

Досяг непоганих успіхів у КВНі. Був учасником збірної Національного авіаційного університету, входив до команди «Ботаніки».

Дуже стрімко ЯрмаК увірвався на українську сцену. Улітку 2011 року виклав треки в одній із відомих соціальних мереж, а згодом презентував їх на «YouTube». Узимку того ж року талановитий репер здобув неабияку популярність завдяки своєму кліпу, який на сьогоднішній день зібрав більше 6 000 000 переглядів в Інтернеті.

Протягом 2012 року виходить ще декілька роликів та повноформатний альбом «Я с Ютуба».

Підтримуючи протести щодо справи сім’ї Павличенків, ЯрмаК пише пісню «Свободу честным».

У 2013 році популярність виконавця зростає. Активно демонструє нові музичні роботи, які отримують більше мільйона переглядів у рекордно низькі терміни. Нові пісні розповсюджуються поміж молоді, наче вірус. На цей рік припав випуск другого альбому, який так і називається «Второй альбом».

Виконавець захоплює та приваблює публіку на перший погляд смішними піснями. Поряд із тим, підіймає важливі соціальні проблеми: жебрацтво в містах, метросексуальність, залежність від соціальних мереж, неосвіченість сучасної молоді. У його роботах часто є політичний підтекст. ЯрмаК не боїться говорити правду, яку завжди підтверджує фактами.

Не новина, що в текстах хлопця присутня ненормативна лексика, та слід зазначити, що вона є іноді доречною. Молодий репер свої хіти читає російською мовою, хоч сам українець. Що поробиш – таланту не накажеш. Його треки надихають до змін. Перш за все починати потрібно з себе.

В одному інтерв’ю на питання «Чому саме реп?» відповів: «Я никогда не умел молчать: ни в школе на уроках, ни на улице (особенно если кто-то поступал неправильно или некрасиво по отношению к другим), ни сейчас, когда я еще больше погрузился во взрослый мир и, несмотря на свой возраст успел повидать немало жести. Всю жизнь противостою плохим поступкам социума. А так как рэп − это и есть музыка противостояния, да и еще плюс ко всему я не умею петь, потому я выбрал именно его. Меня прет эта свобода, прет, когда люди говорят правду, когда все по-настоящему!».

«По-справжньому» – саме так можна охарактеризувати творчість Олександра. Тексти зовсім не банальні: свіжі думки, важливі питання, хоч і оформлені в комедійному стилі.

Репер уже відвідав багато міст України, серед яких і Вінниця, усюди його приймали «на ура». Він заводив зали своєю шаленою енергією, залишав яскраві емоції, незабутні спогади та купу матеріалу для роздумів.

Тому слухайте тільки хорошу музику!

Марина СТАСЮК


Категорія: Культура | Переглядів: 517 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0