Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 26 » ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА НОВІТНЬОЇ МЕТОДИКИ

17:20
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА НОВІТНЬОЇ МЕТОДИКИ


Аспірантка кафедри педагогіки та професійної освіти Інституту магістратури, аспірантури та докторантури А.Ю. Киналь здійснює на базі факультету іноземних мов експериментальну перевірку розробленої методики формування професійних умінь та навичок майбутніх учителів іноземних мов.

З цією метою вона провела заняття зі студентами групи 2Б1, під час яких ознайомила їх з методикою «перевернутого навчання», можливостями використання блогу як інструменту для систематизації навчальних матеріалів та забезпечення взаємозв‘язку викладач-студент та вчитель-учень, з особливостями використання інструментів он-лайн платформи LearningApps.org для створення інтерактивних завдань з іноземної мови, з можливостями використання інтерактивних он-лайн платформ LearningApps.org, Kahoot.it та GoogleForms для проведення опитувань, тестування, організації інтерактивних вікторин та квізів.

Аспірантка продемонструвала варіанти застосування подібних завдань з метою діагностики, підвищення мотивації до вивчення предмету та контролю рівня сформованості соціокультурної, мовної та мовленнєвої компетенцій. Демонстраційні матеріали розміщено на блозі аспірантки http://quizzquesttest.blogspot.com. Студенти отримали завдання підготувати пояснення теоретичного матеріалу з теми «Gerund vs Infinitive» за методикою «перевернутого» навчання, а також розробити власні інтерактивні завдання, використовуючи он-лайн платформу LearningApps.org.

Анна Юріївна презентувала створені нею завдання для розвитку лексичної компетенції та навичок читання, аудіювання та письма з теми "Technologies", а також тестові та ігрові завдання, розміщені на блозі http://technologiesexperiment.blogspot.com.

Під час заняття студенти обговорювали можливості впровадження блогів та інтерактивних занять у процес навчання іноземної мови, а також аналізували їх переваги та недоліки.

Запрошуємо долучатися до новітніх технологій! Ми вже почуваємося як «digital natives». А Ви? Все ще «digital immigrants»? Тоді ми йдемо до Вас!

Антоніна НІКОЛІНА


Категорія: Актуально | Переглядів: 377 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0