Понеділок ,6.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Квітень » 3 » «FASHION»-ПОЛЮВАННЯ

22:39
«FASHION»-ПОЛЮВАННЯ


Бути студентом добре, тільки навчання заважає. Коли живеш справжнім повноцінним студентським життям, прокидаючись зранку, частіше задумуєшся над тим, що поїсти і що одягнути? Тому мова піде про те, який одяг краще обрати, щоб не пасти задніх у студентських «fashion-новинках».

Ольга Стецюк, персональний стиліст відомого російського модельєра Кіри Пластініної, яка працює експертом моди у вінницькому брендовому магазині, розповіла про всі нюанси студентської моди.

Від чого залежить студентська мода?

Перш за все – від кумирів. Для дівчат це можуть бути худорляві розмальовані «Барбі» у міні-спідницях. Для хлопців – «підкачані» чоловіки, у вузьких джинсах, з годинником на півруки та зачесаним до верху волоссям, що стирчить у різні боки.

Чи стильно одягаються сучасні студенти?

Переважна більшість намагається слідкувати за собою та одягатися стильно. Щоб виглядати на всі 100%, потрібно стежити за кожним модним показом. А оскільки студенти – народ зайнятий, часу щоразу переглядати новинки немає, тому вашій увазі пропонуються усі тренди студентської моди.

Що порадите одягати нашим юним леді?

Дівчата обирають плаття-тюльпан, сукню-футляр і навіть плаття-сорочку. Такі варіації ніколи не виходять із моди і чудово вписуються в образ сучасної модниці. Актуальні в цьому році сукні, блузи та спідниці із жатої тканини. Таке вбрання робить дівчину схожою на щойно розквітлий бутон. Як і в минулому сезоні, модним залишається мереживо. Але цього разу ви побачите в магазинах справжнє різноманіття кольорів: легкі і напівпрозорі мереживні речі персикового, рожевого і м’ятного відтінків виглядають дуже ніжно та жіночно.

А як щодо взуття?

У моді знову буде невисокий стійкий каблук і платформа. Сучасні модниці хочуть носити зручне та комфортне, але при цьому елегантне взуття. Дизайнери нарешті догодили їм.

Якому макіяжу краще надавати перевагу?

– Новаторством тепер є великі брови на пару тонів темніші натуральних. Головне не перестаратися. Ну і куди ж ми без вампірської саги: в моді колір червоних губ. Тому, щоб виглядати яскраво та стильно, дотримуйтесь порад дизайнерів.

Усі звикли, що полювання за модою – забаганка дівчат. А чи варто хлопцям шукати стильні новинки?

Побутує думка, що чоловікам одягатись за останніми писком моди нецікаво. Та я вважаю, що одягатися модно повинні всі, незалежно від статі. Що стосується хлопців, то з часом епатаж закінчується і починається переосмислення класики в чоловічій моді. Існує чітке розмежування між одягом для офісу, в нашому випадку – для університету, та відпочинку. Дизайнери пропонують носити класичний костюм поверх водолазки і трикотажного джемпера. Інколи сорочка абсолютно відсутня, і її місце займають трикотажні речі. Строгі костюми, двобортні піджаки, картаті штани є гармонійним образом як в індивідуальному використанні, так і в комплекті.

Які кольори та речі будуть домінантними в цьому році?

Пануватимуть смарагдові барви, бургундії (світло-гранатовий) та колір насиченого червоного вина. Якщо вам подобаються й пасують такі відтінки, то будьте певні – виглядатимете в тренді.

У фаворі студентської моди-2013 модний одяг у діловому стилі. Тут актуальні будь-які фасони. Доречним буде стиль мілітарі та бароко. Ще цього сезону в моду входить мінімалізм. Також на багатьох показах були представлені шорти як чудовий додаток практично до будь-якого піджака та водолазки. Цікавою новинкою для студентів стануть неонові джинси – ідеальний варіант для походу на дискотеку.

Як знайти свій стиль і відрізнятися від маси?

У першу чергу потрібно орієнтуватися на свої зовнішні дані, смак, внутрішні уподобання, тільки потім уже на те, що радять дизайнери. Купуйте якісний зручний одяг, який добре «сидить» на вашій фігурі. У такому випадку ніхто не зможе дорікнути, що ви одягнені не стильно. Хоча мода дуже мінлива, та стиль завжди з вами. Головне не забувати, що на відміну від школярів, у студентів є свобода вибору, можливість відійти від меж. Чому б цим не скористатися? Можна поєднувати непоєднуване, шукати власний стиль, змішувати вінтажні штучки із сучасними варіаціями і радувати оточуючих своїми незвичайними експериментами.

Дізнавалася

Юлія ХОМЕНКО


Категорія: Культура | Переглядів: 1026 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0