Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 7 » ГЛАМУР ПО-ВІННИЦЬКИ

21:39
ГЛАМУР ПО-ВІННИЦЬКИ


Слово «гламур» у перекладі з англійської означає «розкіш», «блиск». Цього поняття немає в академічних словниках, але знають його всі. Воно не викликає подиву в читачів глянцевих часописів. Сьогодні навіть говорять про сільський гламур, а невтомні дослідники недуг нашого суспільства знайшли нову хворобу – гламуроманію.

Деколи під цим словом розуміють абсолютно різні речі – від бездоганної елегантності до розбещеної екстравагантності.

Поняття «гламур» належало швидше до стилю життя, ніж до моди, а в ужиток увійшло в середині 70-х років минулого століття завдяки поціновувачам елітних диско-клубів. Стандартним одягом передових тусовщиць того часу були «кричущі» наряди, прикрашені металевими елементами, штучними діамантами та коштовностями, які додавали сяйва. Діви жили на широку ногу, не рахували грошиків і проводили весь час на званих обідах і вечірках. Їх легковажний і ефектний спосіб життя й дав назву цьому стилю.

Безумовно, гламурний стиль не призначений для повсякденного вжитку, хоча деяким знаменитостям вдається адаптувати його до побутових умов. Він отримав назву «повсякденний гламур», що має модний крій і колірну гаму, які поєднуються з джинсами або подібним «несвятковим» одягом.

Без сумнівів, Нью-Йорк – не лише місто контрастів, але й світовий центр гламурного життя, адже саме тут знаходяться найзнаменитіші нічні клуби. Мегаполіс справедливо вважають модною столицею США. «Повсякденний гламур»  використовується і на іншому узбережжі Америки – Голлівуді. Наприклад, Брітні Спірс часто можна побачити на вулиці із сумочкою Louis Vuitton, у сонячних окулярах Dolce&Gabbana, у рваних джинсах і майці-унісекс.

Наші вінничанки не пасуть задніх у нових тенденціях. Zara, Bershka, Stradivarius, Pulland Bear – це не повний перелік світових брендів, у які виряджаються дівчата Вінниці.

Що ж таке гламур і як створити цей бажаний образ?

У цьому допоможе розібратися провідний фахівець, який невтомно працює над своїми шедеврами, створюючи нові образи, вінницький дизайнер Олена Малай (дизайн-студія «Elis May»):

− Гламур… Раніше це слово у всіх асоціювалося зі знаменитостями та зірками… Зараз кожен другий прагне сяяти, вражати, виділятися із сірої маси. Цей образ включає в себе багато аспектів: одяг, аксесуари, взуття, макіяж, парфуми. Все має бути дорогим, особливо прикраси, адже це одна з найважливіших особливостей гламурного стилю. Кількість ювелірних прикрас символізують високий статус їхньої володарки. Обов’язково носіть хоча б одну каблучку з величезним каменем, помітним на відстані декількох метрів. Штучний цей камінь чи справжній – не має значення, головне, щоб він сліпуче виблискував. Кожна модниця повинна мати, як мінімум одну сукню для чарівного вигляду. Улюблений тренд гламурних дів – маленька чорна сукня, достатньо коротка, щоб не приховувати ваші прекрасні довгі ноги і досить довга, щоб залишити деяку таємницю. Упевненість у собі та внутрішня краса завжди будуть привертати увагу. Гламур означає «блиск», а сяяти, перш за все, потрібно зсередини. Тоді і трикотажний светр з лосинами буде виглядати стильно. Не женіться за модою! Створюйте її самі!

Памятайте, що гламур – це не лише стиль одягу, але й життя. Гламурна панночка завжди впевнена в собі. Вона насолоджується життям і добре знає собі ціну!

Вікторія ВІХТЮК


Категорія: Культура | Переглядів: 585 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0